Çok sayıda MHP'li istifa ederek İYİ Parti'ye katıldı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Çok sayıda MHP'li istifa ederek  İYİ Parti'ye katıldı

İYİ Parti Kilis İl Kongresi'nde çok sayıda MHP'li isim İYİ Parti'ye katıldı. İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Arslan'ın da hazır bulunduğu kongrede Aralarında MHP eski milletvekili ve il başkanlarının da olduğu isimler İYİ Parti'ye geçti

Takip Et

İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Arslan'ın da hazır bulunduğu kongrede Kilis siyasetinin önemli isimleri İYİ Parti'ye katıldı.

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Emin Ertuğrul, MHP eski il başkanı Arif Amoca, MHP eski il başkanı Atila Bekan ve MHP eski il yöneticisi Ahmet Seyrekoğlu İYİ Parti'ye katıldı.

Çok sayıda MHP'den istifa ederek  İYİ Parti'ye katıldı
Çok sayıda MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye katıldı

İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER'DEN TEBRİK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kongreye telefonla bağlanarak İYİ Parti'ye katılan isimleri tebrik etti, kongrede göreve seçileceklere başarılar diledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Çok sayıda MHP'den istifa ederek  İYİ Parti'ye katıldı
Çok sayıda MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye katıldı

İL BAŞKANI GÜNDOĞMUŞ GÜVEN TAZELEDİ

Kongrede yapılan seçimlerde mevcut İl Başkanı Ağa Gündoğmuş yeniden seçilerek güven tazeledi. Gündoğmuş, yeniden seçilmesi dolayısıyla delegelere, partililere ve tüm katılımcılara teşekkür etti. İYİ Parti'nin başarısı için tüm yönetimi ile elinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin