Bomba iddia: CHP'nin İstanbul Adayı Abdüllatif Şener!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Bomba iddia: CHP'nin İstanbul Adayı Abdüllatif Şener!

Flaş iddia... İstanbul için Muharrem İnce'nin adı anılıyor. Ancak ortaya atılan yeni bir iddia şaşkınlık yarattı.. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi için partisinin Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'i aday göstermeyi düşündüğünü ileri sürdü.

Takip Et

Son dakika.. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı için Abdüllatif Şener'in ismi geçmeye başkadı.

'KESİNLİKLE MUHARREM İNCE OLMAYACAK'

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, 'Kılıçdaroğlu'nun kafasındaki İstanbul adayı kim biliyor musunuz?' başlığıyla yayımlanan yazısında 'Her ne kadar son günlerde Muharrem İnce'nin, 'Önseçim olursa ben de İstanbul'a adayım' ifadelerinden dolayı adı dolaşımda olsa da ben şundan eminim, İstanbul adayı kesinlikle İnce olmayacak' ifadesine yer verdi.

Çünkü genel merkez önseçim yapılmaması konusunda kararlı. Hal böyle olunca da, zaten bunu ön şart olarak koyan İnce'nin aday olması söz konusu olamıyor' diyen Yılman, şöyle devam etti:

ABDÜLLATİF ŞENER İDDİASI

Bu arada bir noktanın altını da çizeyim kalın kalın… Dün PM sonrası Kemal Bey'e çok yakın bir kaynağımla görüştüğümde CHP Genel Başkanı'nın, İstanbul adayı hususunda çok titiz davrandığı ve kafasında da bu dev metropolü alabileceğini düşündüğü ismin belli olduğunu ifade etti.

CHP İSTANBUL ADAYI ABDÜLLATİF ŞENER!

İşte bu isim, Konya Milletvekili Abdüllatif Şener… Kılıçdaroğlu'nun daha önce Şener'i Cumhurbaşkanlığı seçiminde de aday göstermek istediği bilinen bir durum zaten. O nedenle açıkçası çok şaşırmadım İstanbul için bu isim üzerinde yoğunlaşmasına. Çünkü Şener, CHP'lilerin yanı sıra muhafazakarların ve Kürtlerin de oyunu alabileceği bir isim olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin