CHP İstanbul Belediye Başkan adayı açıklandı mı. Muharrem İnce aday mı?


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
CHP İstanbul Belediye Başkan adayı açıklandı mı. Muharrem İnce aday mı?

CHP'de bu gün yapılacak olan toplantı sonrasında PM, üzerinde mutabakata varılan 124 belediye başkan aday listesini açıklayacak.. CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklandı mı? İBB başkan adayının ismini merak eden vatandaşlar CHP belediye başkan adayları listesini ve İstanbul Belediye başkan adayını merak ediyor.. Öte yandan bugün açıklanması beklenen CHP'nin 105 belediye başkan adayı da az önce açıklandı.. Açıklanan başkan adaylarını isimleri haberin detayında.. İstanbul'da eski CHP milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce mi aday oldu? İşte merak edilen adaylar ve gelişmeler..

Takip Et

CHP İSTANBUL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI MI? 
CHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı açıklaması henüz yapılmadı. İBB başkan adayının ismi açıklanır açıklanmaz sitemizde olacak. 

CHP belediye başkanı adayları tam listesinin bu gün CHP Genel Merkezi tarafından açıklanması bekleniyor. İl il CHP...
MUHARREM İNCE İBB ADAYLIĞI İÇİN NE DEDİ? 
24 Haziran seçimleri sonrasında CHP'nin cumhurbaşkanı Muharrem İnce, kendisinin yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmayacağı açıklamıştı. Fakat İnce bu kez de "İstanbul'da bir ön seçim yapılırsa ve ön seçimde de çıkarsa İBB adaylığı için varım"dedi.

İLGİLİ HABER

"İstanbul adaylığı için varım"

Sözcü gazetesine konuşan CHP eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yerel seçimlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. "İlk kez söylüyorum: İstanbul adaylığı için varım" diyen İnce, devamında "İstanbul'da CHP'nin yaklaşık 250 bin üyesi var. Üyelerin tamamının katıldığı bir önseçim yapılsın. Buradan çıkarsam adaylığa varım" ifadesini kullandı. İnce, neden ön seçim talebinde bulunduğunu da şöyle gerekçelendirdi: "Türkiye demek, İstanbul demektir. 250 bin üye az değildir. Bu üyelerimiz harekete geçerse biz bu seçimi kazanırız. İstanbul'u kazanırsak bu başarıdan bir Türkiye hikâyesi çıkar ve Cumhurbaşkanlığı seçimini alırız"

CHP İstanbul Belediye Başkan adayı açıklandı mı. Muharrem İnce aday mı?
Muharrem İnce İzmir Mitingi

MUHARREM İNCE KİMDİR?
4 Mayıs 1964 tarihinde Yalova ilinin Elmalık köyünde doğdu. Muharrem İnce’nin annesinin adı Zekiye, babasının adı ise Şerif’dir. 

Ülkü İnce ile evli olan Salih Arda adında bir oğlu bulunan Muharrem İnce, ilk ve orta öğrenimini Yalova ilinde bitirdi.

Üniversite eğitimini ise Bursa – Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği bölümünde tamamlayarak mezun oldu.

Muharrem İnce, Fizik öğretmeni ve okul müdürü unvanıyla pek çok lisede görevde bulunmasıyla birlikte özel dershanelerde de eğitmenlik görevini sürdürdü.

CHP İstanbul Belediye Başkan adayı açıklandı mı. Muharrem İnce aday mı?
Muharrem İnce İzmir Mitingi

2012 yılında “Buyurun Sayın İnce” isimli bir kitap yazan Muharrem İnce,  Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ne, Cumhuriyet Halk Partisi‘nden 22. dönemde Yalova milletvekili olarak göreve getirilmiştir. Şu anda da 23. dönemde de milletvekililiği görevininide yapmıştır.  

Bir süre boyunca Yalovaspor‘un basın sözcüğü görevini yürüten İnce, Yalova Atatürkçü Düşünce Derneği il başkanlığı görevinde de yer almıştır.

24. Dönemde Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Türk Grubu Üyesi seçilen Muharrem İnce, 2002 genel seçimlerinde CHP Yalova milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) girdi. 2007 genel seçimlerinde de partisi tarafından aday gösterildi ve seçim sonucunda meclisteki yerini korudu.  13 Haz 2011 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye milletvekili seçimlerinde tekrar Yalova CHP milletvekili seçildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin