CHP Atatürk Havalimanı'na gidiyor


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
CHP Atatürk Havalimanı'na gidiyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Yeniden Açacağız..' dediği Atatürk Havalimanı için AKP hükümeti acele yıkım çalışmaları başlattı. Karar tüm kamuoyunda tepki çekerken CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Yarın saat:11.00’de Atatürk Havalimanı'na gidiyoruz. Atatürk’e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var” dedi.

Takip Et

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı'nın yıkılmaya başlanmasının ardından yaptığı paylaşımla havalimanının ilk fidanlarıyla buluşmak için "gün saydığını" belirtti.

'FİDAN DİKİM TÖRENİ YAPILACAKMIŞ!'

Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla bir fidan dikim töreni yapılacağını açıkladı.

"ATATÜRK HAVALİMANI'NA GİDİYORUZ"
Atatürk Havalimanı’nın yıkım çalışmasına başlanması tartışmalara yol açarken, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Kaftancıoğlu, “Yarın saat:11.00’de Atatürk Havalimanı'na gidiyoruz. Atatürk’e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var” dedi.

CHP Atatürk Havalimanı'na gidiyor
CHP Atatürk Havalimanı'na gidiyor


İMAMOĞLU DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ: 2023'TEN SONRA AÇACAĞIZ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kapatılan Atatürk Havalimanı ile ilgili, "Heba olmasına izin vermeyeceğiz. 2023’ten sonra açacağız" demişti.

İmamoğlu’na, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Atatürk Havalimanı hikayesi kapandı gitti. Zaten oranın kuzey ve güney pistinin millet bahçesi olarak yapılması için işe başlanıyor" şeklinde yanıt vermişti.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin