Cani baba dünya basınında


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Cani baba dünya basınında

Bir yıl önce eşi Rukiye Aslan’ı bıçakladığı için hapse giren Müslüm Aslan, infaz yasası ile tahliye edildikten sonra, ayrı yaşadığı eşinden 3 çocuğunu alarak evine dönmüş ve büyük kızı Ceylan’ı döverek öldürmüştü.

Takip Et

Gaziantep'te gerçekleşen skandal olay, Türkiye'de tartışmalara neden olan infaz yasasını, dünya medyasının da gündemine taşıdı.

İngiliz The Mirror gazetesi, “Afla cezaevinden salınan baba, 9 yaşındaki kızını öldürdü” başlığıyla okurlarına aktardığı haberde şu bilgilere yer verdi:

Cani baba dünya basınında
Cani baba dünya basınında

- Corona virüsü pandemisi nedeniyle afla cezaevinden çıkan saldırgan mahkûm, dokuz yaşındaki kızını öldürmekten tutuklandı.

- Müslüm Aslan, Gaziantep'te geçen yıl eşi Rukiye Aslan'ı bıçakladığı için hapse girmişti.

- Edinilen bilgilere göre, Türkiye'de hapishanelerdeki mahkûmlar corona virüsünün yayılmasını önlemek amacıyla afla salındı.

- Yerel haber kaynaklarına göre, 33 yaşındaki Müslüm Aslan cezaevinden çıktıktan sonra ayrı yaşadığı eşinin evine gitti ve üç çocuğunu kaçırmaya çalışırken çıkan tartışmada Ceylan Aslan'ı döverek öldürdü.

İLGİLİ HABER

- Zanlı daha sonra olaydan kaçtı ve bir parkta tutuklandı.

- Hastaneye kaldırılan Ceylan, aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti.

- Boşanma davası açtığını bildiren Rukiye Aslan, zanlı Müslüm Aslan'ın çocuklarına karşı her zaman şiddet uyguladığını söyledi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin