Canan Kaftancıoğlu'na 'Altun'un kaçak yapısı' soruşturması


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Canan Kaftancıoğlu'na 'Altun'un kaçak yapısı' soruşturması

Son dakika haberi... Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında 'Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un kaçak yapısı' iddialarına ilişkin 'suçu ve suçluyu övme, suça teşvik' gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Takip Et

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evi ve kaçak yapı iddialarına ilişkin, ev ve söz konusu yapaının fotoğraflanmasıyla ilgili soruşturmanın genişletildiği öğrenildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Altun’un evinin fotoğraflarını çekerken koruma polisleri tarafından tespit edilen CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş hakkında “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlamasıyla soruşturma başlattı.

DHP'nın haberine göre; soruşturmanın genişletilerek sürdürüldüğü, yeni gelişmelere ve donelere göre yeniden değerlendirileceği kaydedildi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Avukatı Sezgin Tunç'un, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında “suçu ve suçluyu övme, suça teşvik” iddialarıyla yaptığı suç duyurusu üzerine de İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yeni bir soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin