Cami imamı, cemaati 400 bin TL dolandırıp Rus sevgilisi ile kaçtı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Cami imamı, cemaati 400 bin TL dolandırıp Rus sevgilisi ile kaçtı

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi Hüseyinbeyler Camiinde imamlık yapan Tuncay Güneş'in cami cemaatini 400 bin TL dolandırdığı, Rus uyruklu sevgilisi ile yurt dışına kaçtığı öne sürüldü. İmam müftülük tarafından açığa alındı. İmam Tuncay Güneş'den de açıklama geldi ve "FETÖ zihniyetinden sorgulanan insanların algı operasyonlarına itibar etmeyin" dedi

Takip Et

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi Hüseyinbeyler Camiinde imamlık yapan Tuncay Güneş, iddiaya göre; yaklaşık bir buçuk ay önce evlilik dışı ilişkisi olduğu gerekçesi ile Müftülük tarafından açığa alındı.

RUS SEVGİLİSİ İLE KÖYDEN AYRILDI

Bu sırada eşinden ayrılan ve Rus uyruklu sevgilisi olduğu öğrenilen imam, köy sakinlerine nikah yapmak üzere köyden ayrılacağını söyleyerek kayıplara karıştı.

LOJMANI DA BOŞALTMADI

Öte yandan Diyanet'in kendisine tahsis ettiği lojmanını da boşaltmayan imamın sevgilisi ile Almanya'ya gittiği iddia edildi.

İmam Güneş şu açıklamayı yaptı: FETÖ'NÜN ALGI OPERASTONU

"Sevgili basın mensupları, FETÖ zihniyetinden sorgulanan insanların algı operasyonlarına itibar etmeyin. Kimseyi dolandırmadık. Türk kültüründe evlilik aşamaları vardır. Söz, nişan ve evlilik akdi gibi. Biz bu evreleri yaşarken önünde eğilmedigimiz bir zihniyet yalan beyanlarıyla sizi de hukuk sürecine doğru yönlendirmektedir. Ben evlendim ve 1 ay sonra da güzelim vatanıma döneceğim. Diyanet İşleri Bakanlığı'da idari dava açılmıştır. Türk adaletine güvencimiz tamdır. Mahkemeler milletin vicdanıdır. Görevimize de iade edecekler inşallah" dedi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin