Buket Aydın Kovuldu: Aydın'dan ilk açıklama


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Buket Aydın Kovuldu: Aydın'dan ilk açıklama

Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber spikeri Buket Aydın, kovuldu. Aydın'ın önceki gün de kovulduğuna dair iddialar sosyal medyaya yansımış, Kanal D ise bu iddiaları reddetmişti. Buket Aydın ise iddialar karşısında, Kovulmadım, Sadece bir süreliğine izne ayrıldım, açıklaması yaptı..

Takip Et

31 Mart Yerel Seçimleri’nden önce ağırladığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İstanbul, Ankara ve İzmir’i alacağız” açıklamasının ardından kahkaha atan ve tepki çeken Kanal D Ana Haber spikeri Buket Aydın, kovuldu.

GÜVENLİK EŞLİĞİNDE ÇIKARILDI

Medyakoridor’un aktardığına göre; Aydın, kanalın bulunduğu binadan güvenlik eşliğinde dışarı çıkarıldı. Kanal D Ana Haberi Aydın’ın yerine Semiha Şahin sunacak.

Buket Aydın Kovuldu: Aydın'dan ilk açıklama
Buket Aydın Kovuldu: Aydın'dan ilk açıklama

Bugün de Kanal D Buket Aydın'ı kovdu haberleri gündeme düştü. İddialar sonrası bugünkü ana haberi Aydın'ın sunmadığı görüldü. Aydın'ın yerine bugünkü ana haberi, CNN Türk spikeri Semiha Şahin sundu.

Haber sitesine konuşan Buket Aydın iddiaları yalanlayarak izne ayrıldığını belirtti. Aydın Kanal D'deki görevine devam ettiğini söyledi. 

Medya kulislerinde ise Demirören Grubu'ndan üst düzey bir yetkilinin Buket Aydın'ın izin dolayısıyla bir süre ekranda olmayacağını belirttiği konuşuluyor.

Aydın, göreve bundan tam bir yıl önce başlamıştı.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin