Bozdağ'dan Muharrem İnce'ye 'Gülen'in iadesi' yanıtı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Bozdağ'dan Muharrem İnce'ye 'Gülen'in iadesi' yanıtı

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce dün CNN Türk canlı yayınına telefonla bağlanmış ve FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ABD'den usulüne uygun olarak iadesinin talep edilmediğini iddia etmişti. Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İnce'nin bir anda gündem olan iddiasına yanıt verdi. Bozdağ yanıtında 'Gülen'in iade talebinde bir eksiklik ya da yanlışlık yoktur.' dedi..

Takip Et

Eski Adalaet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye yanıt olarak "Gülen'in iade talebinde bir eksiklik ya da yanlışlık yoktur. Sizi ABD'den arayan her kimse yalan söylüyor. Siz de yalancıya yalancı şahitlik ediyorsunuz. Türkiye, 15 Temmuz darbe teşebbüsü dahil pek çok suçun bir numaralı faili terörist başı Gülen'i ABD'den usulüne uygun talep etmiştir. Sayın İnce, unutma ki Türk halkı başka ülkeden telefonla arayanların kullandığını, kukla olarak görür. Kuklaları da Cumhurbaşkanı seçmez." açıklamasında bulundu.

Muharre İnce dün CNN Türk canlı yayınına telefonla bağlanmış ve FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'den usulüne uygun olarak iadesinin henüz talep edilmediğini idda etmişti

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin