Binali Yıldırım'dan Peker açıklaması: Oğlum Venezuela'yayardım için gitti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Binali Yıldırım'dan Peker açıklaması: Oğlum Venezuela'yayardım için gitti

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Sedat Peker'in iddialarına ilişkin, "İddialar kesinlikle iftiradır, şiddetle reddediyoruz. Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek tümüyle hakarettir, tümüyle reddediyoruz. Oğlum Venezuela'ya sadece insanı yardım amaçlı olarak gitmiştir.." açıklamasında bulundu.

Takip Et

AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Oğlu Erkan Yıldırım'ın Venezuela'ya gittiğini kabul eden Yıldırım iddialara ilişkin açıklama yaptı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım'ın Karakas limanında yer ayarlamak üzere iki kez bu ülkeye gittiğini iddia eden Peker, marinanın kokain dolaşımında kullanımıyla ilgili iddiasını da tekrarladı. Büyük yük gemilerinin marina açıklarında yatlara teslimat yaptığını öne sürdü.


İstanbul'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım, Sedat Peker'in iddialarına ilişkin "Kesinlikle iftiradır, yalandır, çamur atanın kendi elleri kirlenir" açıklamasını yaptı.

Yıldırım, "Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek tümüyle hakarettir, tümüyle reddediyoruz.Oğlum Venezuela'ya gitmiştir ve beraberinde koronavirüs ile mücadele amacıyla orada ihtiyaç sahiplerine test kiti, maske gibi bir takım malzemeler götürüp dağıtmıştır. Ziyaret amacı da bundan ibarettir. Venezuela'da seçim olduğu için Türkiye Dostluk Grubu da oradaydı" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin