Biliyor musunuz?


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Biliyor musunuz?

Yandex Navigasyon'da İstanbul'un semt pazarlarının da yer aldığını; Yeni nesil şeflerle yapılacak "Yeniden Çiçek Pasajı" etkinliğini; The Bodrum EDITION Hotel'in dünya basınında yer aldığını; Emaar Akvaryum'daki 14 timsah yavrusunu biliyor musunuz?

Takip Et

Yandex Navizgasyon'da İstanbul'un semt pazarlarının da yer aldığını; Yeni nesil şeflerle yapılacak 'Yeniden Çiçek Pasajı' etkinliğini; The Bodrum EDITION Hotel'in dünya basınında yer aldığını; Emaar Akvaryum'daki 14 timsah yavrusunu biliyor musunuz?

Ekim ayında yumurtadan çıkan bebek timsahlara, üç ay boyunca akvaryumda kendileri için ayrılan özel alanda veteriner ve su ürünleri mühendislerinden oluşan uzman ekip tarafından bakıldı.

Yumurtadan çıktıklarında ortalama 30 cm boyunda ve 84 gr ağırlığında olan yavruların bir yıl içerisinde 80 ile 100 cm boya ulaşması bekleniyor. Şimdi 38 ile 40 cm uzunluğunda, ortalama 45 gr ağırlığında olan timsah yavrularını yeni yuvalarında görmek ve anne – baba timsahın beslenme seansını* izlemek isteyenler Emaar Akvaryum’da buluşuyor

 
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin