Bedelli askerlik kredisiyle ilgili Türkiye Bankalar Birliği'nden açıklama


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Bedelli askerlik kredisiyle ilgili Türkiye Bankalar Birliği'nden açıklama

Bedelli askerlik koşullarının netleşmesi merakla beklenirken, Türkiye Bankalar Birliği yüzbinlerce kişiyi ilgilendiren bedelli askerlik düzenlemesi sonrası oluşacak bedelli askerlik banka kredisiyle ilgili bir açıklamada bulundu.

Takip Et

Bedelli askerlikle ilgili yasal düzenleme ve detaylarını bekleyen yüzbinlerce kişiyi ilgilendiren bedelli askerlik kredisi konusunda Türkiye Bankalar Birliği bir açıklama yaptı.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın imzasıyla yazılı olarak yapılan açıklama şöyle.

Bedelli askerlik tasarısının yakın zamanda yasalaşması beklenmektedir. Bedelli askerlik düzenlemesi sayesinde geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, eğitimlerini ve mesleki çalışmalarını aksatmadan ve işgücü piyasasından çekilmeden ekonomiye katma değer sağlamaya ve ailelerine destek olmaya devam edebileceklerdir.

İLGİLİ HABER

Önemli işlevi geleceğe yatırım olan bankacılık sektörünün, gençlerimizin beklentilerini karşılamak ve ekonomik faaliyetin sağlıklı olarak sürdürülmesini desteklemek amacıyla uygun koşullarda uygulamaya katkı sağlayacağına inanıyorum.

Bu çerçevede, bankalarımız kredilendirme koşullarına ilişkin gerekli açıklamaları kamuoyuna kendileri yapacaklardır.

Örneğin; Ziraat Bankası olarak biz bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve yasanın çıkmasını takiben cazip koşullarla bir kredi ürününü uygulamaya alacağız.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin