Yavaş'tan Gökçek'e olay cevap: Karşıma çıkacak sıfatı olması lazım


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Yavaş'tan Gökçek'e olay cevap: Karşıma çıkacak sıfatı olması lazım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, görevden atılan Melih Gökçek ile canlı yayın talebine verdiği cevap olay oldu.. Gazeteci Hande Fırat, Mansur Yavaş’ın Melih Gökçek için sarf ettiği sözleri okurlarına aktardı. Mansur Yavaş’a Melih Gökçek’in teklifini hatırlattığını söyleyen Hande Fırat “Yayına birlikte katılır mısınız?” sorusunu yönelttiğini belirtti ve aldığı cevabı paylaştı; Onun benimle televizyona çıkması için artık bir sıfatının olması lazım

Takip Et

Hürriyet gazetesi Ankara bürosunun bu haftaki diğer konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş idi. Mansur Yavaş, TOGO Kuleleri’nden Ankara’daki rant iddialarına kadar birçok başlıkta sorularımızı yanıtladı.

Ayrıca Melih Gökçek’in makam odasının arkasına yaptırdığı “sağır oda”yı da ilk kez Hürriyet’e açıkladı. Yavaş’a Melih Gökçek’in canlı yayın teklifini de ilettim. İki hafta üst üste kendisi ile ilgili iddialara CNN Türk’teki ‘Gece Görüşü’ programına telefonla bağlanarak yanıt veren Melih Gökçek, Mansur Yavaş ile birlikte canlı yayında her konuyu konuşmaya hazır olduğunu söylemişti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’na bu teklifi hatırlattım, “Yayına birlikte katılır mısınız?” sorusunu yönelttim.

Mansur Yavaş’ın yanıtını aktarıyorum: BİR SIFATI OLMASI LAZIM...

Onun benimle televizyona çıkması için artık bir sıfatının olması lazım. Benimle televizyona çıkmak isteyen herkesle televizyona çıkacak halim yok. O belediye başkanlığı mesleğinden atıldığının, işine son verildiğinin farkında değil.

"TORUN SEVMEKLE İLGİLENSİN"

Ben onun ruh sağlığı açısından torun sevmekle ilgilenmesini tavsiye ediyorum. Rahatlayacaktır, strese girmeyecektir. Benim Melih Gökçek’e karşı bir siyasi sorumluluğum yok. Benden hesap soracak hali de yok. Ama kendisinden bizim hesap soracak halimiz var.”

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin