Başkan Ali Koç'tan futbolcu ve teknik ekibe tebrik


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Başkan Ali Koç'tan futbolcu ve teknik ekibe tebrik

Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç takımın soyunma odasına gitti. Koç burada futbolcuları ve teknik heyeti, alınan galibiyet için kutladı...

Takip Et

Bu sezon deplasmanda ilk kez galip gelen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç takımın soyunma odasına gitti. Karşılaşmanın ardından 3 puanın sevincini yaşayan Başkan Koç ve yöneticiler, teknik heyet ve oyuncuların yanına giderek, tebrik etti. Galibiyetten dolayı takımını kutlayan Ali Koç, gelecek maçlar için de başarı dileyip, kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

KANARYA ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

Phillip Cocu yönetimindeki Fenerbahçe, 6 resmi maç sonra kalesinde gol görmedi. Benfica ile oynanan 2 Şampiyonlar Ligi eleme maçı ve ligdeki ilk 4 maçta 8 gol yiyen sarı-lacivertliler, Atiker Konyaspor deplasmanında bu şanssızlığını kırdı. Sarı-lacivertliler ilk kez bir resmi maçta kalesini gole kapattı.

FENERBAHÇE İLK KEZ GÜLDÜ

Fenerbahçe, Atiker Konyaspor deplasmanında ilkleri yaşadı. Sarı-lacivertlilerde Phillip Cocu, teknik direktör olarak takımının başında ilk deplasman galibiyetini aldı. Hollandalı hoca daha önce 2'si, 1'i Avrupa'da 3 deplasmanda 3 yenilgi görmüştü. Öte yandan, Fenerbahçe hem ligde hem de resmi maçlarda bu sezon ilk kez dış sahada gülmeyi başardı.

FENERBAHÇE'NİN KALESİ EMİN ELLERDE

Sarı-lacivertli takımda yeni transferlerden olan kaleci Harun Tekin kurtarışlarına devam etti. Geçen hafta Kayserispor karşısında 3 gol yemesine karşın 9 kurtarışla dikkat çeken Harun, Atiker Konyaspor deplasmanında da öne çıktı. Tecrübeli eldiven, 90 dakika boyunca 5 net kurtarış yapıp, hem kalesini kapattı hem de 3 puana yardımcı oldu.

SÜPER LİG'DE GOL ATAN EN GENÇ FUTBOLCU

61. dakikada Aatif'in yerine oyuna giren Eljif Elmas önemli bir başarı daha yakaladı. 18 yıl 357 günlük Eljif Elmas, ayrıca 2007-08 sezonunun başından bu yana Spor Toto Süper Lig'de gol atan en genç Fenerbahçeli oldu.

1: Fenerbahçe bu sezon deplasmandaki 4. resmi maçında ilk golünü attı. Sarı-lacivertlilerde, Eljif Elmas, deplasmandaki ilk golü kaydetti.

Harun Tekin maç sonrası Berke Özer ve Volkan Demirel ile soyunma odasından galibiyet pozu gönderdi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin