Bakan Koca'dan Nisa Mihriban bebek açıklaması


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Bakan Koca'dan Nisa Mihriban bebek açıklaması

Son dakika.. Türkiye günlerdir, 3 aylık Nisa Mihriban bebeğin dramını ağlıyor. Boş arazide bulunan Nisa bebekle ilgili Bakan Koca'dan yeni bir açıklama geldi.. Nisa bebeğin son durumu nasıl?

Takip Et

İstanbul Pendik'te biyolojik annesinin terk etmesinin ardından Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın süt annelik yaptığı 3 aylık Mihriban Nisa bebeğin sağlık durumunun ne olduğu merak ediliyor. Son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan önemli bir açıklama geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Nisa bebeğin beyin fonksiyonları, beyin ölümü açısından araştırıldığında beyin ölümü tespit edilmemiştir. Genel durumu ciddi olup, yakın takip ve tedavisi devam etmektedir." açıklamasını yaptı.

Bakan Koca'dan Nisa Mihriban bebek açıklaması
Bakan Koca'dan Nisa Mihriban bebek açıklaması

Bakan Koca, Twitter'dan Nisa bebekle ilgili şu bilgileri aktardı:

"Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip edilen Nisa bebeğin beyin fonksiyonları, beyin ölümü açısından araştırıldığında beyin ölümü tespit edilmemiştir. Genel durumu ciddi olup, yakın takip ve tedavisi devam etmektedir. Nisa Bebeğimize Allah’tan şifa diliyoruz."

OLAYIN GEÇMİŞİ;

İstanbul Sağlık Müdürlüğü İl Ambulans Servisi Başhekimliği Pendik 11 No'lu Acil Yardım İstasyonu'nda Acil Tıp Teknisyeni olarak görev yapan 29 yaşındaki Büşra Durmaz, 29 Mart Salı günü Pendik'te boş araziye bırakılmış bir bebek ihbarına gitti.

Durmaz, bulduklarında aç olduğunu fark ettikleri bebeği emzirdi ve 3 aylık bebeğe kendi kızının ikinci adını verdi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin