Bahçeli'yi eleştiren CHP'li Mücahit Avcı darp edildi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Bahçeli'yi eleştiren CHP'li Mücahit Avcı darp edildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sosyal medya hesabından eleştirilerde bulunduğu gerekçesiyle MHP'lilerin sert tepkisine neden olan CHP'li Mücahit Avcı iddiaya göre Ülkü Ocakları mensubu çok sayıda kişinin saldırısına uğradı. Avcı, olayın dün yaşandığını ve darp raporu aldığını belirtirken, tespit edilen saldırganların gözaltına alındığını, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıklarını açıkladı..

Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında eleştirilerde bulunan CHP'li danışman Mücahit Avcı, iddiaya göre ülkü ocakları mensubu çok sayıda saldırgan tarafından tekme tokat darp edildi

MÜCAHİT AVCI BAHÇELİ İÇİN NE DEMİŞTİ?

CHP’li Mücahit Avcı, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından Devlet Bahçeli’nin kırmızı halıda yürürken düştüğü videoyu “Kırmızı halıda kafası üzerinde yürüyen şahıs” notuyla paylaşmış, ardından kendisine gelen tehditler olduğunu belirtmişti. Avcı, dün Ülkü Ocakları üyesi bir grup tarafından darp edildi.

Avcı, kendisini tehdit edenler arasında MHP MYK Üyesi, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı gibi isimlerin olduğunu da açıklamış, kendisini tehdit edenleri “Liderlerinizi ve ideolojinizi tanrı yerine koymayın. Gerektiğinde liderlerinizi eleştirebilin onlar da insanlar. Üstelik bu tehditleri açık kimlikleriyle yapamayacak kadar da korkak bir güruh bunlar” şeklinde eleştirmişti.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin