Bahar ve Sarp karşılaştı mı, gözyaşları sel oldu- Kadın Yeni Bölüm Fragman


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Bahar ve Sarp karşılaştı mı, gözyaşları sel oldu- Kadın Yeni Bölüm Fragman

Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın yine nefesleri kesti. Şeytan baldız Şirin, ahlaksız bir pazarlık sonrası Bahar'a ilik vermeyi kabul etti.. Ölümle pençeleşen Bahar'ın acılarının üstüne bir de Şirin'in acımasız pençeleri eklendi.. Peki Kadın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte bu hafta Kadın dizinde yaşananlar ve 38. bölüm fragmanı..

Takip Et

Fox TV'nin sevilen dizisi Kadın yine nefesleri kesti. Baldız Şirin, ahlaksız bir pazarlık sonrası Bahar'a ilik vermeyi kabul etti.. Peki Kadın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Türkiye yine Salı akşamını gözyaşları içinde geçiriyor, çünkü FOX TV'de Kadın dizisi var..  Arif ve Bahar aşkı çiçeklenmeye başladı. Doruk ve Nisa babalarını Sarp'a özlemle sarıldı, ancak bu sarılma çok kısa sürdü.. 

Fox Kadın, Özge Özpirinçci
Kadın dizisinin başrol oyuncularından Özge Özpirinçci, dizinin yaynladığı saatlerde sosyal medya hesabından 'Bu da ciğer be' notuyla bu fotoğrafı paylaştı..

Dizinin sonlarına doğrı Hain baldız Şirin ahlaksız bir plan ile Sarp'ı ağına aldı. Şirin ve Sarp ölmesi an meselesi olan Bahar'ın yanına ilik vermek için gitti... Ve Kadın dizisinde, ikinci sezonunun 38. bölümünde beklenen karşılaşma gerçekleşti mi. Dizinin milyonlarca takipçisi ise 'keşke böyle karşılaşmasalar..' demekten kendini alamadı..

Bahar ve Sarp karşılaştı mı, gözyaşları sel oldu- Kadın Yeni Bölüm Fragman
Bahar ve Sarp karşılaşıyor mu? Sarp adım adım Bahar'a doğru ilerledi..

FOX KADIN 38. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KADIN 37. BÖLÜM TAMAMINI İZLE

İşte bu hafta kadın dizinde olanlar ve yeni bölüm 38. bölüm fragmanı..

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin