Baba Hüsnü Ordu kızını savundu: Kedi satmak kızımın hobisi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Baba Hüsnü Ordu kızını savundu: Kedi satmak kızımın hobisi

AKP Kütahya eski Milletvekili Hüsnü Ordu, kızının Kütahya Belediyesinde sınavsız işe girmesi ve Ankara’da oturup kedi satması ve işe gitmemesi konusunda, ‘’Kadro alabilmek için oraya geçti. Ankara’da oturuyor ve TOKİ’de işe başlayacak. Kedi, merakı ise kızımda bir hobi’’ dedi.

Takip Et

Türkiye’de milyonlarca genç iş ararken, AKP Kütahya eski Milletvekili Hüsnü Ordu’nun kızı Sümeyra Ordu, sınavsız ve açıktan atamayla Kütahya Belediyesi Özel Kalemi’nde işe girdiği, aldığı rapor ve izinlerle Kütahya’ya dahi uğramadığı ortaya çıkmıştı.

"CİNS KEDİ SATIYOR"

Ankara’da yaşayan ve Kütahya Belediyesi’nden maaş almaya devam eden Sümeyra Ordu’nun internet üzerinden cins kedi satışı yaptığı da öğrenilmişti.

BABA HÜSNÜ ORDU: KESİNLİKLE DAHLİM YOKTUR

Sözcü gazetesinin haberine göre, Sümeyra Ordu’ya yönelik tepkilerin artmasının ardından baba AKP Kütahya eski Milletvekili Hüsnü Ordu kızını savundu.  Kızının işe girmesinde dahli olmadığını söyleyen baba Ordu şunları söyledi: “Kızım 5 yıldan beri TOKİ'de işçi statüsünde çalışıyordu. TOKİ'den ayrıldı,Belediye'de işe başladı. Özel Kalem Müdürlüğü 1'inci derece kadro ve tek istifadesi o kadro olacak. Yoksa TOKİ'deki olanakları daha fazlaydı. Şimdi TOKİ geri istedi. Sistem değişikliği nedeniyle işlemler uzadı. Rapor aldığı doğru. Ama raporlu olduğu dönemde maaş almadı. Bu konuda da benim kesinlikle dahlim yok. Çocuğu Ankara'da ve burada yaşıyor. Oğlu okula gidiyor. Torunum annesini arıyor. Paris'e de yeni gitmedi eski bir gezi. Kedi merakı ise kızımda bir hobi'' SÖZCÜ

Baba Hüsnü Ordu kızını savundu: Kedi satmak kızımın hobisi
Baba Hüsnü Ordu kızını savundu: Kedi satmak kızımın hobisi
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin