Aysun Kayacı, karardan önce 'pudra şekerine' işaret etmişti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Aysun Kayacı, karardan önce 'pudra şekerine' işaret etmişti

AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'nun savcılıkta verdiği ifadesinde 'pudraşekeri çektim, şakaydı' sözlerinin ardından serbest bırakılması ülke gündeminde geniş yankı buldu. Eski manken ve sunucu Aysun Kayacı'nın savcılık kararından önce yaptığı 'pudra şekeri' paylaşımı ise en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Takip Et

2008 yılında NTV'de yayımlanan "Haydi Gel Bizimle Ol" programında, Müjde Ar ile Pınar Kür ve Aysun Kayacı arasında yaşanan bir diyalogda Aysun Kayacı 'Dağdaki çobanla benim oyum eşit olamaz.. olmamalı' ifadeleri nedeniyle özellikle AKP'ye oy veren çok sayıda seçmeninin tepkisiyle karşılaşmış ve adeta bir medya linçiyle karşı karşıya kalmıştı.

Aradan geçen 12 yılın ardından Kayacı'dan yine benzer bir paylaşım geldi. Ayvatoğlu'nun 'Pudra şekeri çektim' ifadesinden önce bir paylaşım yapan Kayacı" Akp Grup Başkan vekili Cahit Özkan "görüntü yatay aslında kürt böreği üstündeki pudra şekerini hüpletiyor" şeklinde açıklama yapar mı sizce? #KürşatAyvatoğlu" ifadelerini kullandı. Kayacı'nın bu paylaşımının üzerinden 24 saat bile geçmeden Ayvatoğu ifadesinde 'pudra şekeri hüplettim' dediği ortaya çıktı

Aysun Kayacı, karardan önce 'pudra şekerine' işaret etmişti
Aysun Kayacı, karardan önce 'pudra şekerine' işaret etmişti

İŞTE KAYACI'NIN O PAYLAŞIMI;

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gibi AKP'nin önemli isimleriyle görüşen, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza DAğ'ın özel danışmanı Kürşat Ayvatoğlu'nun lüks bir araçta kokain kullandığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Bozuk bir araçtan, hızla yükselerek bir servet sahibi olduğu öne sürülen Ayvatoğlu, görüntüler üzerine gözaltına alındı ve savcılıkta verdiği ifadesinde 'pudra çekeri çektim. şakaydı' dedi ve serbest bırakıldı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin