Arda Turan'ın 'kasten yaralama' ve 'silahla tehdit'ten ifadesi alındı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Arda Turan'ın 'kasten yaralama' ve 'silahla tehdit'ten ifadesi alındı

Arda Turan ile Berkay arasında bir gece kulübünde başlayarak hastanede devam eden taciz kavgasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Polisler, hastanede kurşun çekirdeği bularak incelenmesi için emniyete götürdü. Berkay'a, Arda Turan'ın hastanede silah sıkıp sıkmadığı da sorulacak. Futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin ile kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateş aldığı ve fotokopi makinesine isabet aldığı öğrenildi. Beşiktaş Cumhuriyet Savcısı Utku Kibritçioğlu, kasten yaralama, silahla tehdit nedeniyle Arda Turan hakkında yakalama kararı verdi. Beşiktaş İlçe Emniyet müdürlüğüne gelen Turan'ın ifadesi alındı. Arda Turan, ifadesinin ardından emniyetten ayrıldı. Arda Turan'ın ifadesinin detayları da ortaya çıktı.

Takip Et

Medipol Başakşehir’de forma giyen Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin’le bir mekanda kavga etmişti. Arda Turan’ın daha sonra Berkay’ın yattığı hastaneye gittiği ve tabancasının da o ziyaret sırasında ateş aldığı iddia edilmişti. Olayla ilgili savcılık, Berkay Şahin ve eşi Özlem Şahin ve Murat Dalkılıç’ın yanı sıra Arda Turan'ın da ifadesinin alınmasına karar verdi.

İFADESİNİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Arda Turan’ın kavga olayını doğruladığı ancak kavganın nedeninin iddia edildiği gibi olmadığını söylediği öğrenildi. Hastane ziyaretini de doğrulayan Arda Turan’ın ‘Tabanca ateş aldı’ iddiasına yanıt ise vermediği öğrenildi.

Arda Turan'ın 'kasten yaralama' ve 'silahla tehdit'ten ifadesi alındı
Arda Turan'ın 'kasten yaralama' ve 'silahla tehdit'ten ifadesi alındı

Son dakika.. Arda Turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı. Arda Turan kısa bir süre önce ifade vermek üzere Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Hürriyet gazetesinin iddiasına göre Turan, şu an ifadesi alınıyor..
 

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında Emirgan’daki özel bir mekanda yaşanan kavga sonrasında Beşiktaş’taki bir hastaneye taşmıştı. İddialara göre, kavgada burnu kırılan Şarkıcı Berkay'ın hastaneye gitmesinin ardından Arda Turan ve arkadaşları hastaneye gelmiş ve burada kısa süreli bir tartışma yaşanmıştı.

MURAT DALKILIÇ DA DAHİL OLDU

Murat Dalkılıç'ın da dahil olduğu öğrenilen kavgada tartışma alevlenince Arda Turan’ın elindeki silah ateş aldığı iddia edildi. Silahın ateş alması sonucu kimse yaralanmazken, hastanede kısa süreli panik yaşandı.

İLGİLİ HABER

“FOTOKOPİ MAKİNESİNDE MERMİ ÇEKİRDEĞİ”

Arda Turan ve beraberindekiler hastaneden ayrıldıktan sonra olay yerine gelen polis ekiplerinin tartışmaların yaşandığı katta yaptığı incelemelerde fotokopi makinesinde bir mermi çekirdeği bulundu. Polis, mermi çekirdeğini incelemek için emniyete götürdü.

İFADEYE ÇAĞRILACAK

Savcılık, olayla ilgili önce ameliyattan çıkan Berkay’ın ifadesine başvuracak. Ardından da Arda Turan’ın ifadesini alınacak. İfade işlemleri savcılığın talimatıyla emniyet tarafından yapılacak. Arda Turan’ın hastanede silah sıkıp sıkmadığı da Berkay’a sorulacak. İfadeler doğrultusunda soruşturmanın ilerleyeceği öğrenildi.

İLGİLİ HABER

“ÖLDÜR BENİ, ÇOK PİŞMANIM”

Arda ile Berkay arasında kavga Arda'nın Berkay’ın eşine sarkıntılık ettiği için çıktığı iddia edilmişti. Kavga sonrasında burnu kırılan ünlü popçu Berkay hastaneye kaldırılmıştı. Olayın ardından Berkay’ın eşi Özlem Şahin, Arda’nın elinde silahla hastaneye geldiğini ve Berkay’a “Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim” dediğini iddia etmişti.

ARDA TURAN: “HASTANEYE KOŞTUM, YANIMDA DA SİLAH VARDI”

'Eşe taciz' olayını daha önce “Basit bir tartışma” olarak değerlendiren Arda Turan cephesinden bir açıklama geldi. 2. Sayfa programına konuşan ünlü futbolcu, “Berkay, mekanda arkadaşlarımla otururken yanıma geldi ve ‘Kaptan seninle yarın konuşabilir miyiz?' dedi. Ben şakalaşıyor sandım tamam dedim ancak sonrasında ensemden tuttu ve o an çok sinirlendim kafayı koydum… O ana kadar yaşananlardan haberim yok. Olayları Aslıhan'dan öğrendim onu da Berkay'ın eşi aramış. Olanları duyunca hemen hastaneye koştum, yanımda da silah vardı. Bu olaylara sen inanıyorsan kafama sık dedim sonrasında Berkay ve eşiyle orada helalleştik ancak sonrasında bu tarz paylaşımlarda bulundular” şeklinde konuştu.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin