Ankara Kulislerinde 'Erken Seçim' Hazırlığı: Baraj: 5-7


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Ankara Kulislerinde 'Erken Seçim' Hazırlığı: Baraj: 5-7

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'erken seçim' çağrılarının sonrasında Ankara kulisleri hareketlendi. Seçim barajıyla ilgili çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Takip Et

'ÜLKE YÖNETİLMİYOR YETER ARTIK'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ülke yönetilmiyor. Bu ülkenin kurtuluşu bir an önce seçime gitmektir. Bunu kime söylüyorum? Sayın Bahçeli’ye söylüyorum. Bu ülkeyi seviyorsan, çık kardeşim yarın sabah, de ki ‘Yeter artık’. Türkiye’yi seçime götür” ifadelerini kullandı.

ERKEN SEÇİM Mİ GELİYOR?
Muhalefet partilerin erken seçim çağrılarıları AK Parti ve MHP tarafından "Seçim 2023'te" denilerek geri çevriliyor. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'nin erken seçim istemediğini ancak benzer durumun 2018'de de olduğu yapılan beyanlara rağmen 24 Haziran'da seçime gidildiğini hatırlattı.

SEÇİM BARAJI DÜŞÜCECEK Mİ?
Öte yandan Selvi'den yine çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Ankara kulislerinde seçim barajının konuşulduğunu belirten Selvi, seçim barajının yüzde 5 ya da 7'ye düşürülmesi yönünde çalışmaların yapıldığını yazdı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin