Ankara'yı darbe kokusu sardı: Erdoğan'n uçağına biniyorlar..


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Ankara'yı darbe kokusu sardı: Erdoğan'n uçağına biniyorlar..

Ankara'nın havasını 'yeni bir darbe' kokusu sardı.. Yandaş basının tepe kalemleri iddiaya göre AKP'deki dağılmayı toplamak ve safları sıklaştırmak için gündemlerine 'yeni bir darbe' konusu almaya başladı.. Sözcü gazetesi yazarı Necati Doğru,bugün yayımlanan yazısında iktidara yakın isimlerin ‘yeni bir darbe kokusu var’ dediğini aktardı ve 'niyetiniz ne' diye sordu.

Takip Et

Doğru, “İktidara yakın kalemler! Cumhurbaşkanı uçağına biniyorlar, Meclis Başkanı’yla arkadaşlar. MİT’den atlatma haber alıyorlar. Devletin üst kademesinden gizli bilgi sızdırıyorlar. Parti başkanları ile çat telefon görüşebiliyorlar. Kulislere hâkimler. Her tür bağlantıya sahipler. Her çeşit bilgiye anında ulaşabiliyorlar ya da her çeşit bilgi anında onlara akıyor.

Ankara’dan yazıyorlar! Onlardan öğreniyorum. Ankara’nın havasını ‘yeni bir darbe kokusu’ sardı. ‘Askeri vesayet’ hortlamak üzereymiş.” ifadesini kullandı.

"DİLİNİZİN ALTINDA NE VAR?"

Doğru, “Ey iktidar gazetecileri! Dilinizin altında ne var?

Size Ankara’nın havasına ‘askeri vesayet’ kokusu sindi diye yazdırarak ‘safları mı sıklaştırmak’ istiyorlar?

İktidar saflarında! Dağılma mı var?

Ahmet Davutoğlu’na, Ali Babacan’a, Abdullah Gül’e parti kurmayı bırakın, ‘askeri vesayet arzusu hortladı’ yuvanıza geri dönün mü demek istiyorsunuz?

Kim iktidarı eleştiriyorsa!

Askeri vesayetçi.

Kim FETÖ’nün siyası ayağını da görmek istiyorsa!

İşte onlar da askeri vesayetçi.” görüşünü savundu. 

NECATİ DOĞRU / SÖZCÜ

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin