Amin Abbasov'dan 'radyoculuk günleri' sorusuna duygusal yanıt!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Amin Abbasov'dan 'radyoculuk günleri' sorusuna duygusal yanıt!

Azeri şarkıcı Amin Abbasov'u duygulandıran soru.. Katıldığı bir radyo programında kendisine yöneltilen, Yeniden radyo sunuculuğu yaptığın zamanlara geri dönmek ister miydin?' sorusuna Amin Abbasov'dan duygusal bir cevap geldi. Abbasov, "Evet çok isterdim." cevabını verdi.

Takip Et

Katıldığı magazin programında sunucunun; 'Yeniden radyo programı sunduğun zamanlara geri dönmek istermiydin?' sorusuna Amin Abbasov'dan duygusal bir cevap geldi.

Amin Abbasov, "Evet çok isterdim tabiki çok severek ve büyük zevk alarak yaptığım bir işti ama şu son zamanlardan daha çok oyunculuğa odaklandım üstesinden iyi gelebileceğim bir dizi projesinde yer almak çok isterdim." dedi.

Amin Abbasov kimdir? Dublaj sanatçısı, oyuncu ve müzisyen olan Amin Abbasov’un hayatı şu şekilde. Azerbaycanlı, şarkıcı, seslendirmen veoyuncu Amin Abbasov, 10 Temmuz 1995 tarihinde Azerbaycan’ın Bakü şehrinde dünyaya gelmiştir.

ŞARKICI VE OYUNCU AMİN ABBASOV

2010 yılından itibaren uzun bir süre radyoda sunuculuk yapan Amin Abbasov, 2011 yılında Kanal D’de yayınlanan, kadrosunda Meltem Cumbul, Oktay Kaynarca, Öykü Çelik, Taner Rumeli, Asuman Dabak ve Vural Çelik’in yer aldığı ‘Nuri’ dizisinde konuk oyuncu olarak oynadı.

Amin Abbasov, Sana Ne, Ağlama, Hayalperest, Neden Olmasın, Olmuyor, Korkuyorum, Zengin Kalkışı gibi pek çok şarkı ile dinleyicilerle buluştu. Birçok dizi, reklam müziği ve çizgi filmde seslendirmen olarak görev yapan sanatçı Türkiye’de ve Azerbaycan’da çalışmalarına devam etmektedir.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin