Amazon.com.tr Türkiye resmen açıldı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Amazon.com.tr Türkiye resmen açıldı

ABD'li e-perakende devi Amazon Türkiye'de bireysel tüketicilere yönelik faaliyete başladığını açıkladı. E-ticaret devi amazon Türkiye'de binlerce yerli satıcının da yüzünü güldürecek..

Takip Et

Yayınlanan basın bültenine göre binden fazla yerli satıcıyla birlikte “milyonlarca” ürünü satışa sunan Amazon, gelecek aylarda ürün yelpazesini ve teslimat seçeneklerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Bu sabahtan itibaren amazon.com.tr, Türkiye'deki müşterilerine hizmet vermeye başladı. Siteye girenler Amazon'un Türkiye'ye özel şu mesajıyla karşılaşıyor: "Amazon.com’un kurulduğu 1995 yılından bu yana, Türkiye’deki yüz binlerce müşterimiz, dünyanın dört bir yanındaki Amazon mağazalarından milyonlarca ürün sipariş etti. Bugün, Türkiye’deki müşterilerimize, binden fazla yerli satıcımız ile beraber milyonlarca ürünü sunmanın heyecanını yaşıyoruz."

Amazon.com.tr Satıcı Hizmetleri Ülke Lideri Alpagut Çilingir ise konuyla ilgili olarak "E-ticaret sayesinde Türkiye’nin dört bir yanındaki küçük ve büyük ölçekli işletmelerle aynı düzeyde çalışma imkanına sahip olurken, işlerini büyütme fırsatı yakalıyor. Biz de Amazon olarak, satıcıların başarılı olması için çeşitli yatırımlar yapmaya devam ediyoruz; yüklerini azaltacak araçlar sunuyor ve satışlarını artırmalarına destek oluyoruz" dedi.

2017 yılında, dünya genelinde 20.000’den fazla küçük ve orta ölçekli işletmenin Amazon’da ulaştığı ciro ise 1 milyon doları aştı.

Piyasa değeri 1 trilyon dolara ulaşan Amazon'un bu yılın ikinci çeyreğindeki net karı, şirket tarihinde bir çeyrekte elde edilen en yüksek rakam olmak üzere 2,5 milyar dolar olmuştu.

AMAZON.COM.TR internet sitesi üzerinden şu mesajı paylaştı;

Amazon.com.tr Türkiye resmen açıldı
Amazon.com.tr Türkiye resmen açıldı
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin