Altın fiyatları kaç lira oldu? Gram Altın kaç TL


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Altın fiyatları kaç lira oldu? Gram Altın kaç TL

Altın fiyatları kaç lira oldu? Gram Altın kaç TL 07.10.2018 Pazar.. Türk yatırımcılarının ve vatandaşlarının en çok takip ettiği konuların başında; altın fiyatları geliyor. Peki özellikle küçük yatırımcının yakından takip ettiği gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, 7 Ekim pazar güncel altın fiyatları

Takip Et

Altın fiyatlarında düşüş ya da artış var mı? Yatırım amacıyla çokça tercih edilen altın ile ilgili vatandaşlar araştırmalarını hızlandırmaya devam ediyor. Ülkemizde yatırım ve hediyeleşmek için kullanılan altın fiyatları anlık değişmeye devam ediyor. 7 Ekim altın fiyatlarındaki son durum ne?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram, çeyrekten sonra en çok tercih edilen altın türüdür. Özellikle altın fiyatlarında yaşanan artışlardan sonra vatandaşlar tarafından daha çok tercih edilmeye başlanmıştır. Gram bu sabah 236,76 liradan alınırken, 236,86 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR KAÇ TL?

Herkesin en çok tercih ettiği tür olan çeyrek, düne oranları bir miktarı düşüş yaşadı. 7 Ekim Pazar günü 376,86 TL’den alınan çeyrek altın, 385,94 TL’den satılıyor.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin