Aleyna Tilki: Ne Mutlu Türküm Diyene


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Aleyna Tilki: Ne  Mutlu Türküm Diyene

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları kapsamında İstanbul'da konser veren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, "Ne mutlu Türküm diyene, bu ülkeyi o kadar çok seviyorum ki kelimelerle anlatamam." diyerek okullarda andımızın yeniden okutulmasına dikkat çekerek ülkesine olan bağlılığını gösterdi.

Takip Et

Cumhuriyet'in ilanının 95'inci yıl dönümünde Büyükçekmeceliler Aleyna Tilki şarkılarıyla 29 Ekim coşkusunu yaşadı. Konserde konuşan genç şarkıcı, 'Ne mutlu Türküm diyene, bu ülkeyi o kadar çok seviyorum ki kelimelerle anlatamam. Şarkılara bile zor dökerim' dedi.

SAHNEDE 29 EKİM COŞKUSU YAŞATTI

Kendisini dinlemeye gelenler için sevilen şarkılarını seslendiren Tilki'ye vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. Genç şarkıcı, dansları ve enerjisiyle hayran bırakırken Büyükçekmecelilere 29 Ekim coşkusunu doyasıya yaşattı.

'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE'

Cumhuriyet Bayramı'nda dinleyicilerle buluşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Aleyna Tilki, 'Bugün çok önemli bir gün biliyorsunuz bugünün coşkusunu her birinizin enerjisinden teker teker hissettim. Acayip mutlu oldum, bayramınız kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene, bu ülkeyi o kadar çok seviyorum ki kelimelerle anlatamam. Şarkılara bile zor dökerim' dedi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin