Alanya yine aynı! Bunu o bebeklere nasıl yaptınız?


yayincilar/altan-adacay/altan-adacayx60.jpg Kaynak: Altan Adaçay
Alanya yine aynı! Bunu o bebeklere nasıl yaptınız?

Antalya'nın Alanya ilçesi yine bir hayvan katliamı ile sarsıldı.. Mübarek Ramazan ayı dahi dinlemeyen caniler korkunç yüzlerini kentin Konaklı Mahallesi'nde gösterdi. Kimlikleri tespit edilemeyen kişi veya kişilerce çevreye bırakılan zehirli ve içlerine raptiye gizlenmiş etlerden yiyen en az 12 köpek zehirlendi. Aralarında çok sayıda yavrunun da olduğu 6 köpek hayatını kaybetti.. Zehirden etkilenen ve etlerin içindeki raptiye nedeniyle iç organları zarar gören en az 6 köpeğin ise durumunun ağır olduğu belirtildi..

Takip Et

Alanya Konaklı Mahallesi, köpek katliamı ile sarsıldı.

Kimliği henüz tespit edilemeyen cani veya canilerce çevreye bırakılan zehirli etleri yiyen 12 masum köpekten 6'sı hayatını kaybetti. Yaşam alanları iyice daralan masum canlar, sayıları gittikçe artan cani ruhlu insanlar yüzünden karınlarını doyurmak veya su ihtiyaçlarını gibi yaşamsal ihtiyaçlarını gidermek bir yana, kendilerine yönelik artan saldırılar nedeniyle hayatta kalma mücadelesine yenik düşüyorlar..

Alanya Konaklı Yavru Köpekleri zehirlediler
Mübarek Ramazan ayı dahi dinlemeyen caniler, yavru köpekleri katletti

Alanya Konaklı Köpek Katliamı

KONAKLI'DA KAN DONDURAN VAHŞET!

Alanya'da sık sık meydana gelen kan donduran hayvan katliamlarından birisi daha, Konaklı mahallesinde saat 17.30 sıralarında ortaya çıktı. Konaklı Mahallesi'nde bulunan Megamall AVM arkasındaki boş arazide çevre sakinlerince bakımı yapılan yaklaşık 12 köpekten 6'sı öldü. Köpeklerden 2 tanesi veteriner kliniğinde tedaviye alında. 2 köpeğin ise kayıp olduğu anlaşıldı. Tavuk eti ile zehirlenen köpekler arasında yavrularda bulunuyor.

Alanya Konaklı Yavru Köpekleri zehirlediler
Olay yerine gelen belediye çalışanlarının ölü köpeklere çöp gibi davranması hayvanserverlerin tepkisine neden oldu

Olay Saat 17.30 sıralarında bir hayvanseverin köpeklerin hareketsiz yatmalarımdan şüphelenmesi ile ortaya çıktı.  Durumun Jandarmaya bildirilmesinden ardından olay yerine gelen ekipler, çevrede yaptıkları inceleme sonucunda zehirli ve içerisine raptiye gizlenmiş tavuk etleri buldu.. Hayvanseverler köpek katillerinin bulunmasını istedi. 

Alanya Konaklı Yavru Köpekleri zehirlediler
Olay yerine gelen belediye çalışanlarının ölü köpeklere çöp gibi davranması hayvanserverlerin tepkisine neden oldu

Alanya Konaklı Köpek Katliamı

ALANYA BELEDİYESİ YETERSİZ!..

Öte yandan, Alanya Belediyesi'nin görev alanında buna benzer olayların her geçen gün daha da arttığı, hayvanseverlerin tepkilerine rağmen yetkililerin duruma sessiz kaldığı ve gerekli önemlerin alınmadığı öne sürülüyor. Hayatını kaybeden köpekler için Alanya Belediyesi'ne ait veteriner hekim denetiminde görevliler gelmesi beklenirken, temizlik görevlilerinin gelmesi ve  gelen görevlilieirn de ölmüş köpeklere bir 'çöp' gibi davranması hayvanseverleri çileden çıkarttı. Hayvanserverler ve belediye çalışanları arasından kısa süreli gerginlik yaşandı.

Kaynak: Altan Adaçay

Youtube Kanalımızı Takip Edin