Alanya'da kayıp olarak aranan İngiliz turist Gary John Long'un cesedi bulundu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Alanya'da kayıp olarak aranan İngiliz turist Gary John Long'un cesedi bulundu

Kayıp İngiliz vatandaşından acı haber geldi.. Antalya'nın Alanya ilçesinde 4 gündür kayıp olarak aranan 58 yaşındaki İngiliz turist Gary John Long, jandarma ekipleri tarafından muz bahçesinde ölü olarak bulundu.

Takip Et

Yılbaşı tatilini geçirmek için Alanya'ya eşi Nadia Faye Marya ile gelen İngiliz vatandaşı Gary John Long (58), 1 Ocak Salı günü saat 13.00 sıralarında ‘Çarşıya gidiyorum' diyerek Mahmutlar Mahallesi'ndeki kaldığı apart otelden ayrıldı.

Long'un dönmemesi üzerine durumundan şüphe duyan eşi Nadia Faye Marya, Mahmutlar Jandarma Karakoluna giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp başvurusu üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Long'un bulunması için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek İngiliz turistin gittiği noktaları belirleyen ekipler, Mahmutlar Mahallesi'ndeki bir muz bahçesinde cansız bedenine ulaştı.

YAPILAN İLK İNCELEMEDE DARP İZİNE RASTLANMADI

Yapılan ilk incelemede cesette herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtildi. Savcılık ve jandarma incelemelerinin ardından Long'un cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin