Alaattin Çakıcı'nın tahliyesi bekleniyor: Peker'den Çakıcı'ya çirkin sözler


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Alaattin Çakıcı'nın tahliyesi bekleniyor: Peker'den Çakıcı'ya çirkin sözler

Sincan Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın da tahliye edilmesi bekleniyor. Bir diğer suç Örgütü lideri Sedat Peker ise, yeni infaz yasası ile cezaevinden çıkması gündeme gelen Alaattin Çakıcı’dan korkup yurt dışına kaçtığı iddialarına çirkin bir bel altı cevap verdi. Peker sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Bana giydirecekleri tek şey, küçük Sedat’a prezervatif giydirirler!”

Takip Et

Ankara'da Sincan Ceza İnfaz Kurumu kampüsündeki bazı hükümlüler, infaz düzenlemesine ilişkin kanunun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından, tahliye edildi.

Cezaevinde kalan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın da tahliye edilmesi bekleniyor.

Çakıcı'nın da bulunduğu Sincan Ceza İnfaz Kurumu kampüsünde tahliyeler sabah saatlerinde başladı. Polis ve jandarma ekipleri, tahliyeler nedeniyle cezaevi önünde ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Hükümlü yakınlarının cezaevi önünde beklemesine izin verilmedi.

Yeni İnfaz yasası ile serbest bırakılacağı gündeme gelen Alaattin Çakıcı’dan korktuğu için yurt dışına kaçtığı iddia edilen suç örgütü lideri sosyal medyada bir açıklama yaptı.

Alaattin Çakıcı'nın tahliyesi bekleniyor: Peker'den Çakıcı'ya çirkin sözler
Alaattin Çakıcı'nın tahliyesi bekleniyor: Peker'den Çakıcı'ya çirkin sözler

PEKER'DEN ÇAKICI'YA BEL ALTI YANIT

Sedat Peker’in açıklaması şöyle:
“Kıymetli dostlarım, son birkaç gündür sosyal medyada, şahsımla ilgili bazı sohbetler olmakta… Sözde Alaattin Çakıcı isimli şahıs şahsımla ilgili bir şeyler söylemekte… Alaattin Çakıcı eski adamıdır… Dostluğu da düşmanlığı da namuslu yapar. Ben onun böyle bir şey söylediğini zannetmiyorum. Ancak bu konu çok konuşulduğu için söylemekte fayda var.”

ANCAK KÜÇÜK SEDAT’A PREZERVATİF GİYDİRİRLER!
“Şahsımla ilgili ağaları, paşaları, kralları, ejderhaları her kim olursa olsun, hepsi yan yana gelseler de yapabilecekleri tek şey, bana giydirecekleri tek şey, küçük Sedat’a prezervatif giydirirler! Başka da hiç bir şey yapamazlar. Beni öldürmek belki mümkündür, ama beni küçültmek asla mümkün değildir.

Ayrıca burası 1.5 saatlik mesafe… Evimin açık adresi de her yerde bilinmekte… Gelmek isteyenler buyursun önden gelsinler. Onlar için özel izin belgesi de getirtirim. Konuşmayla olmaz, adam gibi iş yapmak lazım!” 

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin