Akşener'den açıklama: Bu kadar korktuklarını düşünmemiştik!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Akşener'den açıklama: Bu kadar korktuklarını düşünmemiştik!

Son dakika.. 24 Haziran'da erken seçime gidiyoruz.. İYİ Parti'nin seçime katılıp katılamayacağı konusu Erken seçim kararının önüne geçti.. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın erken seçim tarihini açıklamasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Akşener, 'Abilerin bu kadar korktuklarını düşünmemiştik, 10 Haziran'dan itibaren seçimlere gireriz' diye konuştu.

Takip Et

BU KADAR KORKTUKLARINI DÜŞÜNMEMİŞTİM

“Abiler korktu bu kadar korktuklarını düşünmemiştim. Seçim hazırlıklarıyla ilgili çalışmalar için yarından itibaren Ankara’ya döneceğiz. Biz burdayız varız, ben Cumhurbaşkanı adayıyım.

Hangi kanunu çıkarırlarsa çıkarsınlar siyaset simsarlarına şunu söylüyorum, ‘korkunun ecele faydası yok’. Ama buradan ilan ediyorum paçayı sudan çıkaramayacaklar.

Bir kere dana söyleyeyim biz birinci kongremizi 10 Aralık’ta tamamladık. 10 Haziran itibariyle seçime girmeye hazırız. İYİ parti seçime girecek ve alacak. Abilerin de bu kadar korktuğunu gördük. Hayırlı olsun seçim.”

İLGİLİ HABER

MERAL AKŞENER'İN AÇIKLAMALARI;

An itibari ile seçim çalışmalarına başlıyoruz. Burada dikkat edeceğimiz konu sandıkların güvenliğini sağlamaktır. Başta Genel Başkan Yardımcıları ve GİK üyeleri İstanbul'da bir program başlatmıştık. İstanbullu ile buluşuyorduk. Yarından itibaren Ankara'ya dönmek zorunda kalacaklar. Biz 16 Nisan'a çalıştık. 16 Nisan'da 37 ile gitmişiz. Yarın itibarıyla sadece benim gittiğim il sayısı 54 il olacak. Dolayısıyla biz buradayız, varız. Ben Cumhurbaşkanı adayıyım, 100 bin imza ile aday olacağım. Hangi kanunu çıkarırlarsa çıkarsınlar, siyaset simsarlarına şunu söylemek istiyorum: Korkunun ecele faydası yok.

Allah'ın izni ile 24 Haziran'da hem Cumhurbaşkanlığını, hem iktidarı alacağız. 

Bu karar niye alındı? Hani Türkiye uçacaktı. Daha sonraki fasılda bunun karşılanamayacak şekilde derinleştiğini, bir an evvel seçime giderek paçayı kurtarmaya çalışıyorlar. Ama buradan ilan ediyorum paçayı kurtaramayacaklar.

Biz birinci kongremizi 10 Aralık'ta tamamladık. 68 il ve ilçe teşkilatımız buna bağlı olarak kuruldu. Ve o günden itibaren saydığınızda 10 Haziran itibarıyla seçime girmeye hazırız. İYİ Parti korkusundan, İYİ Parti'ye engel çıkarmak için bazı hukuk dışı davranış biçimlerine girildiği takdirde buradan tekraren uyarmak isterim herkes ayağını denk alsın.

Dolayısıyla hakkını koruyamayan hiç kimseyi koruyamaz. Ne kadar korktuklarını iyi gördük. Hayırlı olsun herkese.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin