AKP'yi Eleştirmişti: Cemal Enginyurt MHP'den ihraç edildi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
AKP'yi Eleştirmişti: Cemal Enginyurt MHP'den ihraç edildi

Son dakika haberi.. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt MHP'den ihraç edildi. Enginyurt fındık fiyatları ve AKP'yi eleştirdiği gerekçesiyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti

Takip Et

Son dakika haberine göre fındık fiyatlarına ilişkin eleştirileriyle gündeme gelen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt için karar verildi.

Enginyurt MHP'den ihraç edildi.

Enginyurt, zaman zaman AKP'yi eleştirdiği için Devlet Bahçeli tarafından uyarıldığını söylemişti.

"AKP BİZİ YOK SAYIYOR"

Fındık fiyatlarının açıklanması üzerinden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi eleştiren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "AK Parti'liler niye bizi çağırmıyorsunuz? Ne yaptık size? Muhalefet mi ettik? Her yerde savunuyoruz anlatıyoruz. Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar" sözleriyle gündeme gelmişti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ertuğrul Gazi büstünün ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin oyuncusu Engin Altan Düzyatan olduğunun ortaya çıkması üzerine Enginyurt Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'i de hedef almıştı. Enginyurt “Cumhur İttifakı zarar görmesin diye sustum. Hilmi bey, sen konuş” ifadelerini kullanmıştı.

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin