AKP’li vekilden ihraç savunması: Peygamberler de hata yapmıştır


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
AKP’li vekilden ihraç savunması: Peygamberler de hata yapmıştır

Yayınlanan KHK'larla görevinden ihraç edilen onbinlerce masum için tepkiler gelmeye devam ediyor.. Gelen tepkilere ise AKP milletvekili ilginç bir tepki gösterdi.. Selçuk Özdağ: Peygamberler de hata yapmışlardır... dedi.

Takip Et

AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, akademisyen ihraçları için, “Elbette ki yanlışlıklar vardır, layüsel olan sadece ve sadece Allah'tır. Allah'ın haricinde herkes hata yapar, peygamberler de hata yapmışlardır, hatalarına “zelle” ifadesi kullanılmıştır. Bu hatalara, önemli olan, bilinçli mi yapılıyor, bilinçsiz mi yapılıyor diye bakmak lazım” dedi.

İLGİLİ HABER

Hürriyet’in haberine göre; Meclis'te HDP'nin ihraçlara ilişkin grup önerisi üzerine konuşan Özdağ, 28 Şubat'ta kendisinin de üniversiteden atıldığını belirterek şöyle dedi: “3 defa atıldım ve 3 defada da geri döndüm. Eğer burada çeşitli akademisyenlerle ilgili bir haksızlık varsa, eğer bir ince eleyip sık dokuma yapılmamışsa bunlarla ilgili şimdiye kadar olduğu gibi nasıl düzeltmeler yapıldıysa hep beraber bunları düzeltmek de bizim için hem vicdanı bir borç hem de insani bir borçtur. Bir yanlışlık varsa, bir iltisakları yoksa bunları yapmak da bizim görevimizdir.”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin