AKP'li vekilden 'ekonomi' yorumu: Komik ve eğlenceli


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
AKP'li vekilden 'ekonomi' yorumu: Komik ve eğlenceli

TBMM Genel Kurulu’nda ülke gündeminin bir numaralı sorunu haline gelen, ekonomide bir türlü durdurulamayan kötü gidişat ve dolardaki yükseliş ile TL'nin değer kaybı tartışılıyor. Vatandaş ekonomik sıkıntı ve zamların altında ezilirken, AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, gündemi değerlendiren Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'na verdiği yanıtta “Eğlenceli, komik” ifadelerini kullandı. AKP'li Özkan tepki topladı..

Takip Et

GERGERLİOĞLU TBMM'DEKİ KONUŞMASINDA ŞU İFADELERİ KULLANDI;

- Zenginin, patronun vergileri siliniyor, gariban, ücretliden stopaj kesiliyor ve daha sonra biz bütün bunları söylediğimiz zaman hiçbir şekilde cevap veremiyorsunuz

- Feryatlar yükseliyor insanlardan. Elektrik faturalarından bahsediyorlar, ayrımcılıktan bahsediyorlar ve diyorlar ki, ‘Doların hali nedir?’ Merkez Bankası Başkanı sorumsuz açıklamalar yaptı ve bugün, her şey ortada. Sonuçta ekonomi yine perişan durumda” 

- Aylardır size talan edilen bütçeyi soruyoruz, o yapılan köprülerden geçen arabaların paralarının nasıl patronlara verildiğini soruyoruz. Niye konuşmuyorsunuz arkadaşlar?

- Bu bir vicdan meselesi. Reddedebiliyor musunuz? Hayır, reddedemiyorsunuz.

- Pandora belgelerini reddedebiliyor musunuz? Hayır.

- 5'li çetenin 128 defa vergi silinmesi olayını reddedebiliyor musunuz? Hayır.

- Nasıl vicdanınız kabul ediyor bunu? Olacak iş mi bu? Nasıl susabiliyorsunuz bunlara? Daha çok şeye sustunuz siz, her şeyi susarak geçiştiriyorsunuz

AKP'Lİ ÖZKAN'DAN TEPKİ ÇEKEN YANIT: KOMİK VE EĞLENCELİ..

Gergerlioğlu’nun sözlerine, AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan yanıt verdi. Halkın yaşadığı sorunlar ve ekonomideki kötü gidişata değinmeyen Özkan, “Grubumuzu hedef alan haksız, mesnetsiz iddiaları aynen iade ediyoruz, reddediyoruz, kabul etmiyoruz. Eğlenceli, komik bir konuşmaydı, teşekkür ediyoruz” demekle yetindi. Bu sözlere HDP’li milletvekilleri tepki gösterdi.

"VİCDANIN OLSA GÜLMEZDİN"

Özkan'ın sözlerine Gergerlioğlu da "Vicdanın olmadığı için gülüyorsun vicdanın olsa gülmezdin" karşılığını verdi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin