AKP'li Mehmet Özhaseki: TC İbaresi Bölücülüktür


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
AKP'li Mehmet Özhaseki: TC İbaresi Bölücülüktür

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mehmet Özhaseki'den tepki çeken ifade.. Kayseri Melikgazi’de CHP’li belediye meclis üyesinin belediye tabelasına, Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan TC ibaresinin eklenmesi önerisi ile ilgili tartışmalara, Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki skandal bir yorumla katıldı ve TC için 'bölücülüktür' ifadelerini kullandı. Özhaseki'ye ittifak ortağı MHP'de dahil tüm siyasi partilerden ve vatandaşlardan tepki yağdı

Takip Et

AKP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZHASEKİ'DEN SKANDAL İFADELER..

Türkiye Cumhuriyeti devletinin başkentine başkan adayı gösterilen Özhaseki, 'TC' ibaresi bölücülüktür dedi.

Çözüm sürecini savunmasıyla bilinen ve PKK’lı teröristler için “gerilla” dediği ortaya çıkan Mehmet Özhaseki, katıldığı bir televizyon programında, CHP’lilerin TC önerisi için “bölücülük ve fitnedir” dedi.

TV1 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur'un hazırlayıp sunduğu programda konu hakkında görüşlerini açıklayan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Aslında arkadaşlarımızın yaptığı bölücülüğü ve tahriki artırmak!” diye konuştu.Özhaseki, “Türkiye sınırları içerisinde yaşıyorsak neden tekrarlıyoruz? İnkar eden mi var? Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı olan mı var? Aslında arkadaşlarımızın yaptığı bölücülüğü ve tahriki artırmak! Yıllardır dikkat edin T.C. ibaresini rumuzlarının başında kullandılar birileri. Bu resmen bölücülük alameti. "dedi. 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin