AKP'li Başkan: Mazot isterse 1 milyon olsun..


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
AKP'li Başkan: Mazot isterse 1 milyon olsun..

Akaryakıta gelen rekor zamlar, artan enflasyon ve dolardaki tarihi artış altında ezilen ve halk her geçen gün fakirleşmeye devam ederken,, Balıkesir'in AKP'li Sındırgı İlçe Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, zamların AKP'ye olan bağlılığını bitiremeyeceğini söyledi. Yavaş, "Gübre ister 500 lira olsun, mazot isterse 1 milyon lira olsun. Benim AK Parti'ye olan bağlılığımı bitiremez" dedi.

Takip Et

Balıkesir’in AKP’li Sındırgı İlçe Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AKP’nin geçmiş ve yeni dönem yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle  birlikte Sındırgı’daki vefa gecesinde buluştu.

"MAZOT İSTERSE 1 MİLYON LİRA OLSUN"

Burada bir konuşma yapan  Yavaş, “Bugün İYİ Parti, HDP ile hareket ediyorsa CHP, PKK ile hareket ediyorsa hiç tutulacak iyi bir yanı yok. Yani gübre ister 500 lira olsun, mazot isterse 1 milyon lira olsun. Benim AK Parti’ye olan imtihanımı bitiremez” ifadelerini kullandı.

AKP'li Başkan: Mazot isterse 1 milyon olsun..
AKP'li Başkan: Mazot isterse 1 milyon olsun..

2021 GENEL SEÇİMLERİNDE AKP'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

2004-2009 yıllarında Sındırgı Belediye Başkanlığı yapan Yavaş, 2011 Genel Seçimlerinde AKP’den 7. Sıra Balıkesir Milletvekili Adayı oldu. 2014 yılından bu yana Sındırgı Belediye Başkanı olarak görev yapıyor.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin