AKP İlçe binasının suyu kaçak çıktı!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
AKP İlçe binasının suyu kaçak çıktı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, 16 Mart 2019 tarihinde açılışı yapılan AKP Alanya İlçe binasında yaklaşık 2 yıldır kaçak su kullanıldığı ihbarı üzerine harekete geçen ASAT ekiplerince 'kaçak su' sayacının sökülerek mühürlendiğini söyledi. Bayar, 'Halkımız en tepeden, en yerele kadar yolsuzluğa saplanmış.. Bugüne dek kullandıkları 653 ton suyun bedelini Alanya halkımız ödemiştir... Üzerinde tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan suyun dahi istismar edilmesi, kokuşmuşluğun göstergesidir.' dedi.. 'Kaçak su kullanımı' iddialarının ardından ASAT'ta uzun yıllardır görevde bulunan 12 kişi görevden alındı. İddialarının ardından açıklama yapan AKP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu 'Pandemi sürecinde yaşanan olağan dışı sürecin akabinde başvurumuzu ASAT'a ilettik..' diyerek iddiaları yalanladı.

Takip Et

16 Mart 2019 tarihinde açılışı yapılan AKP Alanya İlçe Teşkilatı binasından yaklaşık olarak 2 yıldır 'kaçak su' kulandığı ortaya çıktı. İlçe Başkanı Mustafa Toklu ise konuya ilişkin olarak Pandemi sürecinde başvurunun yapıldığını belirterek 'kaçak su iddiasını yalanladı.

CHP Antalya İl Başkanı Bayar 'Tüyü bitmemiş yetimin hakkını sormak boynumuzun borcudur..' derken CHP Alanya İlçe Başkanı Karadağ 'Ortaya ödenmiş bir fatura bile koymadılar. Apar topar abone olunmuş.. İki yıllık süreçte 'abonesi alınmayan su sayacı' bir kaç kez yenisi ile değiştirilmiş olabilir. usulsüz kullanıldığı ortaya çıkan 653 tondan daha fazla olabilir...' dedi.. 

AKP İlçe binasının suyu kaçak çıktı!
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ

Konuyla ilgili konuşan CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, parti binasında kaçak su kullanmadıklarını söyleyen AKP Alanya İlçe Teşkilatı’nın açıklamasına cevap verdi.

Coşkun Karadağ açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

- Son günlerde Alanya kamuoyunu meşgul eden en önemli konulardan bir tanesi AKP İlçe binasında kaçak su kullanımı tespiti.

- Antalya’dan gelen ASAT yetkilileri AK Parti İlçe binasında kaçak su tespiti yapmış ve buranın suyu kesilmiştir. Daha sonra bu suyun ASAT’a aboneliği alındı ve AK Parti tarafından da cezalı olarak su miktarı parası yatırıldı.

AKP İlçe binasının suyu kaçak çıktı!
Usulsüz su kullanımı ile gündeme gelen AKP Alanya İlçe Teşkilat Binası

- Günlerce Alanya’da ASAT’ın suya zam yaptığı konuşuldu. Birçok konu gündeme geldi ama ne yazık ki biz konuyu üzülerek öğrendik.

- Bir siyasi partinin ilçe binasında kaçak su kullanılması hazin bir olay. Üstelik de kendisini bu konularda çok haklı iddia eden birtakım partililer tarafından yapılması ise ayrıca bir hezeyan.

"APAR TOPAR ABONE OLUNDU"

- ASAT bir devlet kurumu. Buradaki her kaçak halkımız üzerinde tekrar o paranın yatırılması gerekiyordu. Bu konu ortaya çıktıktan sonra apar topar hemen kaydolunması ve numara alınarak ASAT’a abone olunması kaçak su kullanımının da ispatıdır” dedi.

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

YÜZSÜZLÜĞÜN BU KADARI: KAÇAK SU KULLANAN AKP İLÇE TEŞKİLATI!
“Yasaklar olmayacak” dediler; itiraz eden ses çıkartan herkesi zindanlara tıkıp korku cumhuriyeti yarattılar.
“Yoksulluğu bitireceğiz” dediler; memleketin soyulmadık yerini bırakmadılar.

AKP İlçe binasının suyu kaçak çıktı!
CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar

Şimdi size taze bir yolsuzluk haberi;
Vatandaşlarımız işsizlikle, yoksullukla boğuşurken, elektrik ve su paralarını ödeme güçlüğü çekerken, iki yıl boyunca Alanya AKP ilçe binasında kaçak su kullanılıyormuş.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nusret Bayar
Alanya AKP ilçe binasına ASAT’ın bilgisi olmadan mühürsüz su sayacı takılmış.

İhbar üzerine dün ASAT görevlileri AKP Alanya ilçe binasına giderek kaçak su saatini söktüler. 

Acaba ihbar edilmiş olmasalardı, normal aboneliklerini başlatacaklar mıydı? 

Yoksa kaçak su kullanmaya, faturayı Alanya halkına yüklemeye devam mı edeceklerdi?

653 TON SUYUN BEDELİNİ ALANYA HALKIMIZ ÖDEMİŞTİR

Bugüne dek kullandıkları 653 ton suyun bedelini Alanya halkımız ödemiştir. 

Her konuşmalarında adaletten, ahlaktan, yetim hakkından bahsedenlerin 2 yıldır kaçak su kullanmaları hangi ahlakla ölçülmekte, hangi adaletle uyuşmaktadır?

Cumhuriyet kazanımı işletmeleri yabancılara ve yandaşlara peşkeş çeken zihniyetin kaçak su kullanmasına şaşırdık mı?
Kanal İstanbul projesi yapacağız diyerek Katarlılara onlarca dönüm toprak satanların, hediye aldıkları uçan saraylar karşılığında

AKP Alanya İlçe Teşkilat Binası, 16 Mart 2019 tarihinde açıldı

"ARAP ŞEYHLERİNE VATAN TOPRAĞINI ARMAĞAN EDENLER"

Arap şeyhlerine vatan toprağını armağan edenlerin, rüşvetin ve yolsuzluğun alışkanlık haline getirildiği ülkemizde maskeleri düşmüş, gerçek yüzleri görünmeye başlamıştır.

İlk seçimde sandığa gömülecek olan bu zihniyetin, Türkiye’yi yönetme mantığına bugün Alanya AKP ilçe binasında, dün Serik’in Kadriye sahillerinde şahit olduk. 

Halkımız; en tepeden, en küçük yerel yönetimine kadar ‘yolsuzluğa’ saplanmış bu zihniyete sandıkta hesap soracaktır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını sormak boynumuzun borcudur!

AKP ALANYA İLÇE BAŞKANI TOKLU'DAN AÇIKLAMA GELDİ;

AKP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu 'Kaçak Su' iddialarına ilişkin olarak açıklamada bulundu:

"Bugün gündemi boş yere meşgul eden “Alanya İlçe Teşkilat binamızın sayaçsız olduğu ve kaçak su tüketimi gerçekleştirdiğimiz” iddiasıyla mesnetsiz bir ithamda bulunulmuştur.

AKP İlçe binasının suyu kaçak çıktı!
AKP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu

Teşkilat binası inşaatımızın başladığı tarihten itibaren inşaat tüketimi de dahil olmak üzere su sayacı takılmıştır. Bu tarihten itibaren su tüketimi takılan su saati ölçümüyle kullanılmaya başlanmıştır.

İnşaatımızın tamamlanması, iskan işlemleri ve pandemi sürecinde yaşanan olağan dışı sürecin akabinde Abone başvurumuzu ASAT’a ilettikten sonra teşkilat binamızın abonesiz veya kaçak olarak kullanıldığı ithamlarıyla kamuoyu karşısında teşkilatımızı küçük düşürmeye çalışmak tam anlamıyla siyasi istismardır.

İlçe teşkilat binamızda inşaat aşamasından başlamak kaydıyla kullanılan her damla suyun bedeli teşkilatımız tarafından ödenmiştir.

Ne hak yenmiş ne de kaçak su kullanılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin