AKP'de 'Soylu'nun dokunulmazlığı kaldırılsın' talepleri


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
AKP'de 'Soylu'nun dokunulmazlığı kaldırılsın' talepleri

AKP'de Peker çatlağı büyüyor.. Gazeteci Barış Yarkadaş, Efkan Ala ve Selami Altınok'un Süleyman Soylu'ya karşı AKP içinde üst düzey isimlerle yaptığı görüşmeyi açıkladı. Yarkadaş AKP içindeki 'Soylu rahatsızlığına' dikkat çekerek 'AKP'nin önede gelen isimlerine Süleyman Soylu'nun dokunulmazlığı kaldırılsın ve yargı önüne çıkarılsın' talebi yapıldığını öne sürdü.

Takip Et

Korkusuz Gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, KRT TV'de katıldığı canlı yayında AKP'nin emniyet kökenli milletvekileri Efkan Ala ve Selami Altınok'un İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya karşı AKP içinde üst düzey isimlerle yaptığı görüşmeyi açıkladı.

KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Youtube kanalında gazeteciler Uğur Dündar, Çiğdem Akdemir, İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş ve Avukat Salim Şen, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarını değerlendirdi.

Erdoğan'dan AKP'ye Sedat Peker talimatı! Süleyman Soylu'yu da çılgına çevirecek yasak geldiErdoğan'dan AKP'ye Sedat Peker talimatı! Süleyman Soylu'yu da çılgına çevirecek yasak geldi

SÜLEYMAN SOYLU'NUN DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILSIN TALEBİ
Gazeteci Barış Yarkadaş, AKP'nin eski İçişleri Bakanları Efkan Ala ve Selami Altınok'un parti içinde Süleyman Soylu'ya karşı yaptıkları görüşmeyi şöyle anlattı:

"AKP MYK'nın ardından AKP'nin emniyet kökenli milletvekillerinin AKP'nin bir grup üst düzey yöneticisini ziyaret ederek Süleyman Soylu etrafında gelişen olaylardan dolayı duydukları rahatsızlıkları dile getirdiler.

AKP'nin emniyet kökenleri vekilleri Efkan Ala, Selami Altınok yaptıkları görüşmede şunu söylüyor;

'Soylu'nun elinde eğer bir belge varsa bunu savcılığa versin. Belge de yoksa partili arkadaşlarımız zan altında kalmasın, eğer Süleyman Soylu ile ilgili  iddialarda varsa gerekirse AKP bu işe öncülük etsin.

Süleyman Soylu'nun dokunulmazlığı kaldırılsın ve yargı önüne çıkarılsın"

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin