AKP'de Davutoğlu dahil 4 önemli isme ihraç kararı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
AKP'de Davutoğlu dahil 4 önemli isme ihraç kararı

AKP Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki AKP Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. MYK’da Ahmet Davutoğlu, Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başçı’nın tedbirli olarak partiden kesin ihraç istemiyle merkez disiplin kuruluna sevk edildi

Takip Et

AKP'de Davutoğlu dahil 4 önemli isme ihraç kararı

AKP Merkez Yürütme Kurulu’nda ihraç kararları geldi. AKP’de Ahmet Davutoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Abdullah Başçı ve Selçuk Özdağ’ın kesin ihracı istendi.

ERDOĞAN MESAJI VERMİŞTİ
Davutoğlu’nun memleketi Konya’da partisinin programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “AK Parti’nin değerlerinde siyaset fitne yarışı değildir, ikbal kapısı değildir. 18 yıllık yolculukta nefesi kesilenler, hırslarının ve kibirlerinin kurbanı olanlar çıktı. Bugün yol boyunca binlerce Konyalı kardeşimizin bizleri nasıl karşıladığını gördük. Bundan sonra da bu birliğimiz dayanışmamız gurura mahkum olmadan ilerleyecek. Fitne ateşinin yakılmasına kesinlikle rıza göstermeyeceğiz. Kağıt üzerinde üyemiz olup gönlünü bizden ayıran varsa onları ayıklamaktan çekinmeyiz” demesi, kamuoyunda, Davutoğlu ve ekibi için ihraç mesajı olarak yorumlanmıştı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin