AKP'de Ahmet Eşref Fakıbaba depremi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
AKP'de Ahmet Eşref Fakıbaba depremi

Son dakika.. AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın bugün noter aracılığı ile AKP’den istifa ettiği, ardından da istifasını genel merkeze ilettiği öne sürülüyordu. Edinilen bilgiye göre AKP'li üstdüzel isimler, bakanlar ve milletvekilleri Fakıbaba'yı istifasından vazgeçirmek için yoğun bir efor sarf ediyor..

Takip Et

Eski Gıda ve Tarım Bakanı ve AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın AKP'den istifa ettiği öne sürüldü.

Fakıbaba’nın bugün noter aracılığı ile AKP’den istifa ettiği, ardından da istifasını genel merkeze ilettiği belirtildi.

AKP'de Ahmet Eşref Fakıbaba istifa etti!
AKP'de Ahmet Eşref Fakıbaba istifa etti!

Ahmet Eşref Fakıbaba, bugün Twitter hesabından “Bazen bütün izlerin birbirine karışması, bardağı taşıran son damla olur.” mesajını paylaşmıştı.

AKP'de Ahmet Eşref Fakıbaba istifa etti!
Fakıbaba, 2009'da AKP'den aday gösterilmeyince istifa etmiş, bağımsız girdiği belediye başkanlığı seçimini kazanmış ve 2013 yılında tekrar AKP'ye geri dönmüştü..

Şanlıurfa'da yerel medya ajanslarının haberine Fakıbaba bu mesajın ardından istifa etti. İstifa haberinden sonra Fakıbaba’nın telefonlarına da ulaşılamadığı öne sürüldü.

Uzun yıllar Şanlıurfa'da belediye başkanlığı yapan ve ardından AKP'de siyaset yapan Fakıbaba'nın daha önce de "İnsan İçin Haysiyet ve Onur En Değerli Hazinedir..." paylaşımı, 'istifa sinyali' olarak yorumlanmıştı.

 

AKP'Lİ BAKANLAR VE VEKİLLER İSTİFADAN VAZGEÇİRDİ

AKP kulislerinden idinilen bilgilere göre Fakıbaba, bakan ve milletvekillerinin girişimi sonrası 'her şey Şanlıurfa için' sözleriyle istifasından vazgeçti!..

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin