AKP Ana Muhalefet Oluyor! Gündeme bomba gibi düşen anket:


yayincilar/altan-adacay/altan-adacayx60.jpg Kaynak: Altan Adaçay
AKP Ana Muhalefet Oluyor! Gündeme bomba gibi düşen anket:

Tarihi seçime sayılı günler kaldı.. Büyük ve önemli Anket şirketleri de seçim tahminlerini kamuoyuyla paylaşmaya başladılar. Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, FOX TV'de yayınlanan İlker Karagör ile Çalar Saat parogramında gündeme bomba gibi bir anket sonucunu açıkladı. Gezici açıklamasında, AKP'nin 24 Haziran'dan sonra ana muhalefete düşebileceğini iddia etti.

Takip Et

Gezici Araştırma Merkezi Başkanı Murat Gezici, FOX TV’de yayınnlanan Çalar Saat programında İlker Karagöz'ün sorularını cevapladı.. Gezici, gündeme bomba gibi düşen 24 Haziran Seçimleri için anket sonucunu açıkladı. Sonuçlar gündeme bomba gibi düştü..

Gezici, iktidarda bulunan AKP’nin 24 Haziran seçimlerinden sonra ana muhalefete düşeceğini iddia etti ve AKP’yle MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı’nın 1 Kasım’dan sonra yaşadığı oy kaybına dikkat çekti.

Murat Gezici anket

AKP ANA MUHALEFET OLUYOR

Murat Gezici açıklamasında,  “Parlamenter sistemdeki çoğunluğu iktidar kaybetti. Ana muhalefet olarak Ak Parti’yi 24 Haziran’dan sonra görme ihtimalimiz % 70 civarında. Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin oy oranı 1 Kasım’da toplamı %62’ydi şu an ise %47-48 bandına düştüğü görülüyor” dedi.

İYİ PARTİLİ ÖZDAĞ’DAN TWEET

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, resmi Twitter hesabı üzerinden Murat Gezici’nin bu sözlerini  “SONUNDA” mesajıyla birlikte paylaştığı görüldü.

AKP Ana Muhalefet, Gezici Araştırma

 

 

Kaynak: Altan Adaçay

Youtube Kanalımızı Takip Edin