Aile Eski Bakanı Betül Sayan: Sen sen ol güvenme i.neyle berbere


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Aile Eski Bakanı Betül Sayan: Sen sen ol güvenme i.neyle berbere

Eski Aile Bakanı sayan'dan tepki çeken paylaşım.. İngiltere'de yapılan bir istatistik sonuçlarının tartışıldığı bir tv programında, 'Sen sen ol güvenme i.neyle berbere..' diyen şarkıcı Ahmet Kaya'nın yıllar önce katıldığı programı, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, sosyal medya hesabından bir notla paylaştı. Paylaşıma kısa sürede çok sayıda tepki yağdı. Gelen tepkiler üzerine Sayan'ın paylaşımını sildiği görüldü

Takip Et

Ahmet Kaya, 26 yıl önce katıldığı bir TV programında bıyık, berber ve eşcinseller üzerine düşüncelerini aktarırken, "Bıyıkla çağdaşlık olmaz" demişti.

Kaya, sinirlendiğinde bıyıklarını yolduğunu, bu yüzden de bıyıklarını kesmeyi hiç düşünmediğini de belirtirken, ayrıca berberi sevmediğini de ifade etmişti.

İngiltere'de yapılan bir istatistik üzerinden ilerleyen programda, "Sen sen ol güvenme i.neyle berbere" diyen Ahmet Kaya'nın yıllar önce katıldığı programı, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan, sosyal medya hesabından paylaştı.

Aile Bakanı Betül Sayan: Sen sen ol güvenme i.neyle berbere
Aile Bakanı Betül Sayan: Sen sen ol güvenme i.neyle berbere

Sayan, söz konusu videoyu, "Ahmet Kayadan LGBT hayranı CHP ve HDP'ye güzel kapak. #AileHerŞeyimiz #AileHerşey" notuyla payaştı anmesajcak gelen yepkileirn ardında kıs asüre sonra sildi..

İşte Bakan Sayan'ın sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yaratan paylaşımı. odatv

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin