Ahmet Kural'dan açıklama: Bu çirkin iddiaları kabul etmiyorum!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Ahmet Kural'dan açıklama: Bu çirkin iddiaları kabul etmiyorum!

Sıla ve Kural kavgasında sıcak gelişme.. Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi gündeme bomba gibi düştü. Olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Sıla, ‘Hiçbir ceza yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek’ dedi. Ahmet Kural ise iddialara ilişkin yaptığı ilk açıklamasında: Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum..

Takip Et

Ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Sıla'nın avukatı Rezan Epözdemir, fotoğraf, rapor ve diğer delilleri savcılığa ilettiklerini belirtti. Sosyal medyadan açıklama yapan Sıla, "Korkunç şiddet karşısında dilsiz kalmamayı seçiyorum" dedi.

KURAL'DAN İLK AÇIKLAMA: İDDİALARI KABUL ETMİYORUM

Ahmet Kural da yaptığı açıklamada "Bu çirkin iddiaların hiçbirini kabul etmiyorum. Ayrıntılarını savcılığa vereceğim ifadeden de öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme çıktı. Bu esnada kolunu tuttum. Bunun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum" dedi.

İşte Ahmet Kural'ın açıklaması:

Öncelikle böyle çirkin iddialarla karşınızda olduğum için çok üzgünüm. Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum.28 Ekim günü Sıla ve ailem yemek yedik. Güle oynaya evimize geldik. Ayrıntıları savcıya vereceğim ifadede öğreneceğiniz üzere aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tutum. Onun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Bununla ilgili hukuki yollara başvuracağım. Çok üzgünüm, çok!

Sıla: Ahmet Kural kafamı duvarlara vurup, yerlerde sürükledi
01.11.2018

Sıla: Ahmet Kural kafamı duvarlara vurup, yerlerde sürükledi

İLGİLİ HABER
Sevgilisi Sıla'yı darp eden Ahmet Kural'a tepki yapıyor
01.11.2018

Sevgilisi Sıla'yı darp eden Ahmet Kural'a tepki yapıyor

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin