AHBAP'tan Corona virüse karşı dev adım


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
AHBAP'tan Corona virüse karşı dev adım

Ülke genelinde virüs salgını nedeniyle büyük bir tedirginlik havası hakim. Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa 'elinizi yüzünüzü güzelce sabunla yıkayın.. evlerinizden çıkmayın' önerisinde bulundu. Türkiye'de milyonlarca liralık bütçesi bulunan vakıf, dernek, ve cemaatten şu ana kadar herhangi bir yardım açıklaması gelmedi. Ancak Haluk Levent, her ihtiyaç durumunda olduğu gibi yine örnek olacak bir harekette bulundu. Levent'in kurucusu olduğu AHBAP'taki 976 bin TL'yi 2 bin ailenin 2 aylık temel gıda malzemeleri için harcayacaklarını duyurdu.

Takip Et

Corona virüsü salgını nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan 2 bin ailenin yardımına Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP koşacak.

Haluk Levent, şu anda derneğin kasasında 976 bin TL para olduğunu ve bu paranın 2 bin ailenin 2 aylık temel gıda malzemeleri için kullanılacağını duyurdu.

BAŞVURU ADRESİNİ YARIN AÇIKLAYACAK

AHBAP'tan Corona virüse karşı dev adım
AHBAP'tan Corona virüse karşı dev adım

Zor günlerden geçtiğimizi belirten Levent, Twitter’dan şu mesajı paylaştı:

“Zor günlerden geçiyoruz. Şu anda Ahbap derneğinde 976 bin TL var. Maaşlar ve medikal alımı hariç bütün parayı 2 bin ailenin 2 aylık temel gıda malzemeleri için kullanacağız. 15 gün içinde işten çıkarılan kişiler aileleri adına başvuru yapabilir. Yarın başvuru adresi vereceğiz.”

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin