Ağırel, Keser ve Çelik serbest bırakıldı: Korkmuyoruz sizden


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Ağırel, Keser ve Çelik serbest bırakıldı: Korkmuyoruz sizden

Yeni Yaşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ferhat Çelik, Sorumlu Müdürü Aydın Keser ve Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel'in adli kontrol kararıyla serbest kaldığı bildirildi. Ağırel serbest bırakılmadan önce; ne Batuhan Çolak ne de Murat Ağırel isminden devlet düşmanı ya da devlet düşmanı bir isim çıkarabilirsiniz. Biz korkmuyoruz sizden.. açıklaması yapmıştı.

Takip Et

Yeni Yaşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ferhat Çelik, Sorumlu Müdürü Aydın Keser ve Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel'in adli kontrol kararıyla serbest kaldığı bildirildi.

Murat Ağırel'in serbest bırakılma kararı sonrası Avukat Gizay Dulkadir, "Tahliye selfiesi" paylaştı.

Ağırel, Keser ve Çelik serbest bırakıldı: Korkmuyoruz sizden
Avukat Gizay Dulkadir, "Tahliye selfiesi" paylaştı.

'KORKMUYORUZ SİZDEN'

Yeniçağ gazetesi yazarı Murağ Ağırel'in adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasından önce yaptığı açıklamasında, “Ne Yeniçağ’dan vatan haini bulabilirler ne Batuhan Çolak ne de Murat Ağırel isminden devlet düşmanı ya da devlet düşmanı bir isim çıkarabilirsiniz. Biz korkmuyoruz sizden” demişti. 

MURAT AĞIREL KİMDİR?

Şaki ve Sarmal kitaplarıyla devletin içine sızan ihale çeteleri ve cemaat yapılanmalarını gündeme getiren Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılan gazetemiz yazarı Murat Ağırel, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ATATÜRK DEVRİMLERİNİ DAMARLARINDA HİSSEDEN VE ONUNLA YAŞAYAN BİR KEMALİST BİR GENCİM

Ağırel, 3 Aralık’ta FOX TV’de katıldığı İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında kendini tanımlarken “Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerini en kılcal damarlarına kadar tanımlamış, hissetmiş ve onunla birlikte yaşayan Kemalist bir gencim” ifadelerini kullanmıştı. 
 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin