Ağbaba'dan Kaz Dağları tepkisi: Bu talanı yapanların Allah belasını versin


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Ağbaba'dan Kaz Dağları tepkisi: Bu talanı yapanların Allah belasını versin

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba Kaz Dağları'ndaki Kanadalı Alamos Gold'un taşeron şirketi Doğu Biga Madencilik tarafından yapılmakta olan 'doğa ve maden talanına' karşı eylem yapan onbinlerce vatandaşa destek verdi.. Sosyal medya hesabından bir video mesaj paylaşan Ağbaba 'Bu katliamı yapanları, alet olanları, onay verenleri hepsini lanetliyoruz. Allah onların bin türlü belasını versin' diyerek duygularını dile getirdi..

Takip Et

Kanadalı Alamos Gold'un taşeron şirketi Doğu Biga Madencilik'in Çanakkale Kaz Dağları'nda başlattığı siyanürle altın arama ve ağaç katliamına karşı başlayan tepkiler çığ gib artıyor..

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) millet vekili Ağbaba, Kaz Dağları'ndaki protesto eyleminden paylaştığı video mesajında; Bugün Türkiye'nin en büyük doğa katliamınına karşı,hem Çanakkale halkıyla, hem Türkiye'den bu konuya duyarlı insanlarla birlikte CHP'li vekillerle Çanakkale Kaz Dağları'ndayız. 

"BU KATLİAMA DUR DİYECEĞİZ"

Bu katliama dur diyeceğiz, bu katliamın gerçekleşmemesi için CHP olarak her türlü mücedeleyi vereceğiz. Bu katliamı yapanlara alet olanlara, onay verenlere.. hepsini lenetliyoruz, Allah onların bin türlü belasını versin diyoruz..

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin