Afrin'den bir roket daha: Lokantaya isabet etti: Çok sayıda yaralı var


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Afrin'den bir roket daha: Lokantaya isabet etti: Çok sayıda yaralı var

Son dakika haberi.. Afrin'den atılan bir roket, Kilis kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesinde bulunan tarihi yapıdaki lokantaya isabet aldı. İlk bilgilere göre çok sayıda yaralı olduğu bildiriliyor.. Olay yerine ihbarla çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi. Roketin düştüğü restorana çok yakın bir noktada bulunan DHA Muhabiri Taylan Yıldırım, iki kişinin ambulansla hastaneye kaldırıldığını ancak yaralı sayısıyla ilgili resmi bir açıklamanın yapılmadığını aktardı. Lokanta'nın içerisinde Zeytin Dalı harekatını takip eden gazetecilerin de olduğu belirtiliyor...

Takip Et

SON DAKİKA HABERİ... KİLİS'E TERÖRİSTLERCE ATILAN ATILAN ROKET BİR LOKANTAYA İSABET ETTİ..

İLK BİLGİLERE GÖRE ÇOK SAYIDA YARALI VAR...

Suriye'nin Afrin kenti kırsalındaki terör örgütü mevzilerinden atılan bir roket, Kilis kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesinde bulunan tarihi yapıdaki lokantaya düştü. Yaralıların bulunduğu belirtilen olay yerine ihbarla çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

Kilis Restorana Roket düştü

Roketin düştüğü restorana çok yakın bir noktada bulunan DHA Muhabiri Taylan Yıldırım, iki kişinin ambulansla hastaneye kaldırıldığını ancak yaralı sayısıyla ilgili resmi bir açıklamanın yapılmadığını aktardı.

REYHANLI’YA DA ROKET DÜŞTÜ

Suriye’nin Afrin bölgesinden ateşlenen bir roket, Hatay’ın Reyhanlı ilçesine düştü. Patlamada ölen ya da yaralıların olduğu hakkında bir bilgiye henüz ulaşılamadı.

AFRİN'DEN BU GÜNE KADAR 55 ROKET ATILDI, 5 VATANDAŞIMIZ ÖLDÜ, 73 KİŞİ YARALANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce Suriye'nin Arfin bölgesindeki terör hedeflerini temizlemek amacıyla 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda aradan geçen 11 günde Afrin'deki teröristler tarafından Kilis şehir merkezine 23 roketli, Hatay'ın Reyhanlı, Hassa ve Kırıkhan ilçelerine ise 32 roketli ve bir havan mermili saldırı yapıldı.

Sivil alanlara yönelik saldırılarda 2'si Suriyeli 5 kişi hayatını kaybetti, aralarında çocukların da yer aldığı 73 kişi yaralandı.

Reyhanlı'da sivil yerleşim yerlerine 28, Hassa kırsalına 2 roket düşen saldırılarda, Kırıkhan'a ise 1 havan mermisi atıldı.

Saldırılarda Reyhanlı'daki 17 yaşındaki Fatma Avlar ile Suriyeli sığınmacı Nadir El Fares (51) hayatını kaybetti, Kırıkhan'a atılan havan mermisi nedeniyle de TEDAŞ işçisi Şahin Elitaş (30) yaşamını yitirdi, yaralı sayısı ise 51 oldu.

Terör saldırılarında Reyhanlı'da 11 ev ile 15 iş yeri hasar gördü, 20 araç ise kullanılamaz hale geldi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin