Adalet Bakanı Gül'den uyarı: Karantinaya uymamak suçtur


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Adalet Bakanı Gül'den uyarı: Karantinaya uymamak suçtur

Dün Konya'da öğrenci yurdunda karantina altına alınan çok sayıda umreci, toplu olarak firar girişiminde bulunarak toplum sağlığını hiçe saymış ve kamuoyunda büyük tepki toplamıştı. 16 ilimizde karantina uygulamaları devam ederken Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den kritik bir uyarı geldi. Gül "Karantinaya uymamak gibi halk sağlığını tehdit eden davranışlar Ceza Kanunumuza göre suçtur." açıklamasını yaptı.

Takip Et

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "Sevdiklerimiz ve ülkemizin iyiliği için resmi makamların önerdiği tedbirlere titizlikle uyulmalıdır. Karantinaya uymamak gibi halk sağlığını tehdit eden davranışlar Ceza Kanunumuza göre suçtur. Ceza korkusuyla değil, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için lütfen azami dikkat!" ifadelerini kullandı.

KONYA'DA KARANTİNA ALTINDAKİ UMRECİLER KAÇMAYA ÇALIŞTI

Umre dönüşü korona virüs tedbirleri nedeniyle öğrenci yurtlarına yerleştirilen insanlar Konya’da kaçmaya çalıştı. Yurdu terk etmek isteyenlerle polis arasında arbede yaşandı. Güvenlik güçleri yurt çevresinde barikatlar kurarak önlem aldı

Konya'da Karantina altındaki Umrecilerden toplu firar girişimi
16.03.2020

Konya'da Karantina altındaki Umrecilerden toplu firar girişimi

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin