30 yaşındaki genç cami avlusunda açlık ve soğuktan öldü!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
30 yaşındaki genç cami avlusunda açlık ve soğuktan öldü!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 30 yaşlarında bir genç cami avlusunda açlıktan ve soğuktan donarak öldü. Hayatını kaybeden işsiz ve evsiz gencin, yaklaşık 2 aydan beri, cami duvarındaki klima motorlardan dışarıya çıkan ılık havadan faydalanmak için, duvar dibinde kartonların üzerinde yattığı öğrenildi.

Takip Et

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde  30 yaşlarında bir genç, 2 ay önce Balbey Mahallesi Balbey Cami avlusundaki bir köşede kağıt ve karton üzerinde hayatını sürdürmeye başlamıştı. Gencin hayatla mücadelesi sadece 2 ay sürdü. Bu sabah saatlerinde gencin cansız bedenini cami avlusunda bulan çevre esnafı yetkililere haber verdi.

Polis ve savcılık incelemesinde açlık ve soğuktan öldüğü tahmin edilen gencin cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. 

CAmi avlusunda açlıktan ve soğuktan ölen genç

Gencin, cami içindeki klimaların motorlarından dışarıya çıkan ılık havadan faydalanmak için, klima motorlarının yanında yattığı görüldü.

Cami Bahçesinde ölen genç


Üzerinden kimlik çıkmayan gencin çevrede 'Ahmet' ismi ile anıldığı, ve çevre esnaf tarafından verilen yiyeceklerle hayatta kalma mücadelesi verdiği öğrenildi.. 

CAmi avlusunda açlıktan ve soğuktan ölen genç

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin