2020 yılının Kasım ayında bir erken seçim gözüküyor


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
2020 yılının Kasım ayında bir erken seçim gözüküyor

Ahmet Davutoğlu'nun ardından AKP'den istifa eden 26. Dönem Konya Milletvekili Ömer Ünal, erken seçim ile ilgili iddiada bulundu. Ünal, “2020 yılının Kasım ayında bir erken seçim gözüküyor” dedi.

Takip Et

Yeni parti kurma çalışmalarına hız veren ve önümüzdeki kasım ayında partinin resmi temellerini atacağını açıklayan Ahmet Davutoğlu ve AKP'den istifa eden AKP 26. Dönem Konya Milletvekili Ömer Ünal, yeni parti hakkında açıklamalarda bulundu. Yerel bir gazeteye açıklama yapan "Şaibesiz ve ideolojik ayrım yapmadan herkes ile yol yürümeye varız" dedi.

"YENİ PARTİ KASIM AYINDA"

Ünal yeni partinin kuruluş tarihine ilişkin ise, "Yeni partinin Kasım ayı içinde ilan edileceğini söyleyebiliriz” ifadelerini kullandı.

"2020 KASIM AYINDA ERKEN SEÇİM GÖZÜKÜYOR"​

MA'nın aktardığına göre, 2020 yılının Kasım ayında erken seçim beklediklerini sözlerine ekleyen Ünal, “2020 yılının Haziran ayından önce seçim olmaz. Çünkü vekillerin 2020 yılının Haziran ayında yaşları tutmasa da milletvekili statüsünden emekli olmaları için günleri dolmuş oluyor. Ama 2020 yılının Kasım ayında bir erken seçim gözüküyor” diye konuştu

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin