17 yaşındaki Feyza Nur Saydam'ın şüpheli ölümü


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
17 yaşındaki Feyza Nur Saydam'ın şüpheli ölümü

Gaziantep'te, yaşadığı binanın yedinci katından düşen 17 yaşındaki Feyza Nur Saydam, hayatını kaybetti. Genç kızın şüpheli ölümü üzerine geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Feyza'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ben bir yerden aşağı atlamam, biri atmıştır. Bir gün hashtaglerden biri olursam bulunacak kılıfların hiçbirini yapmam, hakkımı arayın" dediği ortaya çıktı. Genç kızın şüpheli ölümü sosyal medyada günün en çok tartışılan olayı oldu: Sahi Feyza'ya Ne oldu?

Takip Et

Gaziantep'de sosyal medya hesabı Twitter'dan ‘Ben bir yerden aşağı atlamam. Allah korkum var. Bir gün ölürsem hakkımı arayın' paylaşımı yaptığı ortaya çıkan 17 yaşındaki Feyza Nur Saydam, 7 kattaki evinin balkonundan düşerek feci şekilde yaşamını yitirdi.

17 yaşındaki Feyza Nur Saydam'ın şüpheli ölümü
17 yaşındaki Feyza Nur Saydam'ın şüpheli ölümü

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Genç kızın geçtiğimiz Ağustos ayında yine balkondan düşerek hayatını kaybeden ve cinayet şüphesiyle erkek arkadaşı Mehmet K'nın tutuklu yargılandığı olayda ölen Duygu Delen'in arkadaşı olduğu ileri sürüldü.

17 yaşındaki Feyza Nur Saydam'ın şüpheli ölümü
17 yaşındaki Feyza Nur Saydam'ın şüpheli ölümü

İddialar nedeniyle polisin geniş çaplı inceleme başlattığı olay, Gaziantep'in İbrahimli Atatürk Mahallesi'ndeki Camcıoğlu Sitesi'nde dün 22.30 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, 7 kattaki evinin balkonundan düşen Feyza Nur Saydam, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı ancak kurtarılamadı. Ancak, genç kızın 17 Ağustos 2020'de sosyal medya hesabı Twitter'den yaptığı “Bana bir gün ulaşılamazsa kaçmamışımdır kaybedilmişimdir, ben bir yerlerden aşağı atlamam. Allah korkum var benim ama biri atmıştır, uyuşturucu kullanmam, zorla verilmiştir. Bir gün hastaglerden biri olursam bulunacak kılıfların hiçbirini yapmam hakkımı arayın” paylaşımı yaptı.

17 yaşındaki Feyza Nur Saydam'ın şüpheli ölümü
17 yaşındaki Feyza Nur Saydam'ın şüpheli ölümü

SENİN İÇİN SUSMAYACAĞIZ

Ancak, genç kızın yine Gaziantep'te evlerinin balkonundan düşerek ölen ve erkek arkadaşı Mehmet K.'nın tutuklandığı olayda yaşamını yitiren Duygu Delen'in mezar fotoğrafına, “Sen bu numaradan ibaret değilsin Duygum. Senin için susmayacağız, sen rahat uyuyana kadar bir hiç uyumayacağız” yorumu yapması dikkat çekti. Feyza Nur Saydam’ın 16 Ağustos 2020'de ise, “Sen rahat uyu biz senin için mücadele edeceğiz” yorumu dikkat çekti. Feyza Nur’un 12 Ağustos 2020'de de “Çevremdeki herkesten nefret ediyorum” mesajı Twitter hesabında paylaştığı anlaşıldı.

Genç kızın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından toprağa verildi.  Genç kızın ailesinin polis ifadesinde Feyza Nur Saydam’ın terasta sigara içerken düştüğünü söylediği ileri sürüldü.

VALİ: OLAY TİTİZLİKLE İNCELENMEKTEDİR

Gaziantep Valisi Davut Gül, Feyza Nur’un ölümünün ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Olayın adli makamlar tarafından titizlikle incelendiği bilgisini veren Vali Gül, şu ifadeleri kullandı:

- Anne, baba ve kardeşlerinin evde olduğu anda öğrencimiz Feyza Nur S.’nin terastan düşerek vefatını üzüntüyle öğrendim.

- Olayı adli makamlar titizlikle incelemektedir. Sebebi ne olursa olsun bir canımızı kaybettik.

- Mekanı cennet olsun. Rabbim ailesine ve sevenlerine sabır versin.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin